Dzisiaj mam "dzień spacerowy"...i odwiedziłam Twój ogródek.Podobają mi się zadbane roślinki...urzekły mnie te fotki...bardzo mi się podobają.Pozdrawiam serdecznie.
Moim zdaniem aby jakoś to tu upchnąć bo na przejrzyste umieszczenie za mało miejsca to po 1 tuja lub cis musi być kolumnowy bardzo wąski po 2 mini hortensja np bobo, little lime żadna duża bo to bez sensu - ja u siebie na hortki mam około 1,5m na 1,5m na 1szt wiec nie ma opcji aby tu opchnąć na 1,5mx1m tuje, hortke, obwódkę i jeszcze dodatki. Projekt ładny ale niestety na większą rabatkę. Musisz brać pod uwagę to że roślinki kiedyś urosną i nie zawsze będą małe.
Mogę podrzucić jeszcze taką inspiracje również od Madzenki (kulki bukszpanowe +traw+cebulki aby zakryć elewacje można dać kratkę i bluszcz zimozielony + wiciokrzew lub powojnik a jako wyższe piętro na środku można dać kule na pniu)
Wiosnę czuć już mocno... wszystko budzi się do życia. Pierwsze przekop warzywnika poczyniony, choć jeszcze trochę zostało. Przewaliłam też kompost. Muszę jeszcze zdążyć przesadzić wiśnie zanim ruszą z wegetacją. Na tę chwilę obecną jestem z pracami ogrodowymi mocno w tyle, ale pewnie teraz każdy myśli podobnie
Zakwitły derenie jadalne... to mój wyznacznik cięcia róż
hej hej dziewczynki dziś u Nas na świetlicy wiejskiej Dzień Kobiet to ja w nocy buszowałam oczy podbite he he ale idę na 17.00 tą dzieciaczki wierszyki mówią i tańczą Hokoladę to moja nowa profesja trzymajcie kciuki albo się spalę albo mnie polubią chociaż mnie znają ale wiecie hi hi dlatego spać nie mogłam ooo
Buziaki Hanusia Marcia Izabelka i Wszyscy miłej niedzielki