Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Zielony galimatias 16:42, 18 lip 2012

Do góry
Ło matko boska, co tu się działo. Z moją szybkością netu 128kb to ja z Wami nie poszaleję Jak tu jakiekowliek decyzje Zarządu zatwierdzać? Widzę pewną niesubordynację, bez prokury Ev wszyskich do KZ 20 przyjmuje i nawet dokumentów rejestrowych nie sprawdza!!! NO cóż trzeba tę decyzyjność szybko usankocjonować!!! kiedy zatem zwłołujemy walne zgoromadznie akcjonariuszy u Kapiasów???

Dobrze że leje to mi M pozowolił posiedzieć i Was poczytać W życiu się tak z ulewy w czasie urlopu nie cieszyłam

Zielony galimatias 16:26, 18 lip 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
O rany... Madżenka... Znowu klekotać trzeba...
Może być 2gi Vceprezes?.. i na dokładkę resorak i szafa ? ... Możemy ponegocjować w zamian za możliwość wylegiwania się na białej kanapie na tarasie Madżenki...

No ładnie, czlowiek zaorany zmianą czasu i chwilowo niedostępny na forum i juź to niecne gorno o mnie zapomina!!!! dobrze że mam swojego czlowieka, Iza dzięki!!!, bo inaczej by mnie z zarządu wyrugowali!!!!!
Przyjmuję z nieukrywaną radością propozycję objęcia stanowiska v-ce przesa. Z tym drugim to juź nie przesadzajcie!!!
Resorak i szafa grającana poczet przyszłych udziałow w zysku akcpetuję, bo z powodu nadszarpniętych finansow nie mogę doprowadzić firmy do upadlości. Jak się odkujemy to resoraka z kierowcą poprosze, ale maybacha.... Grupa proszę to odnotować w księgach jako przyszłe zobowiązanie spółki
I prosze mi tu stawki VAT nie wypominać, bo ja właśnie adekwatnie 23 % mam wieku,, stażu małżeńskiego 20 a wspólnego bycia z M 26 lat!!!
Buziole, idę czytać dalej nie mogłam się powstrzymać przed komentarzem!!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 15:58, 18 lip 2012

Do góry
A drzwi na razie nie maluj zwlaszcza na żółto tylko romznażaj te cudne donice z bukszpanami.
Po powrocie wszystkie kfiatki powyrzucam ostaną się tylko białe surfienie a wszędzie w donicach bedą bukszpany
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 15:57, 18 lip 2012

Do góry
Wreszcie doczytałam co to jest KZ20tek
A co za carycę oglądasz bo mnie zaintrygowalo??????
Cykaj fotki bo mi ich na wygnaniu brakuje!!!!
Boćkowi za bardzo rzęsami nie każ machać, bo jej te sztuczne odpaną.....
A młodej dostęp do netu odetnij aby cie na deszcz nie wyganiała. I tak jest po słowie i do pełnoletności musi się słuchać!!! Jakby rwetes byl straszny to powiedz, że Boćkowe dziecię ma w zastępstwie moją córkę, wprawdzie trochę za stara ale skoro młodego naleźy rozkręcać to może się nada????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:38, 18 lip 2012

Do góry
Dziewczyny apeluję ni piszcie u mnie bonie zdążę do Was zajrzeć net działa tu strasznie wolno, więc nie będę u siebie aktywna tylko będę do Was zaglądać

Abiko opiekuj się ogrodem buziaki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:35, 18 lip 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
No ja myślę, że Ty tęsknisz.. i że nie wzięłaś sobie do serca mojej 'odkrywczej' myśli, że obiekt pożądania staje się bardziej pożądany kiedy go nie ma...?

Odpoczywaj I wracaj !
PS1. Strech nie działa na celulit. Przereklamowne..
PS2. Proszę o zdjęcie cuuudnej Mechicańskiej zieleni
PS3. Zostałaś 2 Vice prezes KZ20:) Dostajesz resoraka i szafę śpiewającą
PS4. ad PS3. - Nie przywoź deszczu! Zmiany w zarządzie są jeszcze możliwe!:

Buziaczki poranne
Ev

Ev baaaardzo a wami tęsknię. absolutnie nie będę znikać, chyba źe z powodu burz net przetsanie działać, a wolny jest jak krowa!!!!
Ps1 nie próbaowalam, wiesz co zażywam na cellulit
Ps2 będą będą
Ps3 ???? nie jestem na bieżąco???
Ps4 deszcz to ja mam tutaj tropikalny, zabralam go do Mexico, jak wrocę do Polski będzie tylko słoneczko. A teraz niech pada bo nie ma nawadnia w ogrodzie, a osoba doglądająca domu chyba nie będzie miała cierpliwości aby wszystko dokładnie podkać....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:28, 18 lip 2012

Do góry
Julka rade wezmę sobie głęboko do serca
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:24, 18 lip 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Oj Marzenko wspaniała przygoda się zaczęła - wypoczywaj,używaj,fotografuj i chłoń meksykańską atmosferę

Lena właśnie ta atmosfera jest najfajniejsza. Wczoraj przy kolacji przygrywali nam zespół meksykański ależ bylo przyjemnie
Za to kocham latynosów za tę atmosferę I nie chodzi o palmy i plażę bo takich miejsc jest wiele na świecie tylko za muzykę i uśmiechniętych ludzi
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:18, 18 lip 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko jakby Cię ta zielen za mocno raziła to okulary różowe załóż i wypoczywaj, ciesz się pogodą bo u nas 17st
Aniu asc jakbym tak się rozejrzała wokół mnie to u mnie też meksyk... i też już chce na wakacje... niestety muszę czekać jeszcze miesiąc

Różewe okulary mam caly czas założone. Jeszcze apartu fotograficznego do ręki nie wzięłam, bo na razie mój organizm woła spać, spać, spać......
Ania za to jak Ty pojedziesz na wakcje to my już wszyscy bedziemy po.....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:13, 18 lip 2012

Do góry
asc napisał(a)
Meksyk... to ja też na wakacjach...bo u mnie Meksyk na całego.... tylko temepratura powietrza coś z innego klimatu

Aniu nie stresuj się spotkaniem Wszystko będzie ok, domyślam się że u Ciebie teraz istny Meksyk Trzymam za Ciebie kciuki , wszyscy będą zachwyceni Twoim ogrodem !!!!
A temperatura w przyszlym tygodniu wróci, obiecuję
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:09, 18 lip 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Marzenko udanego wypoczynku i czekamy na fotki z ipoda Monika z Gdańska wstawiła swoje na Ogrodowisko, buziole

Aniu dziękuję za źyczenia i będę próbować wstawiać fotki. Jeśli się nie uda to moźe ukradnę komputer córce, pod warunkiem, że się oddeśsie od niego bo za swoją miłością tęskni i przyssa się do facebooka

Widzę że jak zwykle nocą chulasz w necie
Boćkowe perypetie ogrodkowe 12:10, 18 lip 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Pfu pfu oplułam monitor i chyba po pampersa muszę się udać do pokoju
Życie pozaogrodowe u Boćka bujne jak zwykle, a rabatki miodzio!!!!
solidaryzuję się z Izą o zmianę avatarku bo jak z Ev zaczynacie białe kwiatuszki pisać to się moźna pogubić
Buziole popijane tequillą wszystkim dziewczynom przesyłam

Madżenka, kwiatuszki przecież absolutnie różne i pokrojem i naświetleniem zdjęcia... Jak będę już piękna i po liftingu to pomyślę nad zmianą avatarka No ale żeby Ci trudno nie było to coś zrobić trzeba: Boćkowi o zmianę łatwiej - zawsze może na "boćka" zmienić A ja na żabkę na ten przykład - łatwiej będzie?

Boćku Klekotki poranne dla Ciebie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 02:27, 18 lip 2012

Do góry
Nie owinęlam się strechem jak nakazał Bocieka ale doleciałam.
Mialam już do Was nie wracać bo mnie roślinność poraziła kolorem zieleni i miłam poprosić o azyl w Meksyku. Ale net za wolno dzilała, więc dłużej niż dwa tygodnie bez Was nie wytrzymam
Foty bedę ale dopeiro po powrocie bo z ipada nie można wgrywać zdjęć na ogrodowisko

Buzile
Boćkowe perypetie ogrodkowe 02:16, 18 lip 2012

Do góry
Pfu pfu oplułam monitor i chyba po pampersa muszę się udać do pokoju
Życie pozaogrodowe u Boćka bujne jak zwykle, a rabatki miodzio!!!!
solidaryzuję się z Izą o zmianę avatarku bo jak z Ev zaczynacie białe kwiatuszki pisać to się moźna pogubić
Buziole popijane tequillą wszystkim dziewczynom przesyłam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 01:25, 18 lip 2012

Do góry
Irenko spóźniłam się na 700tną stronę!!! Radości z ogrodu Ci źyczę do kolejnych 7000 stron.
Zachwycam sie limlajtkami i liliowcami
Najbardziej ździwiło mnie to że do przeczytania mialam 136 postów ale już wiem dlaczego ogród zachwyca a właścicielka zaraża energią !!!
Zielony galimatias 23:36, 17 lip 2012

Do góry
O rany... Madżenka... Znowu klekotać trzeba...
Może być 2gi Vceprezes?.. i na dokładkę resorak i szafa ? ... Możemy ponegocjować w zamian za możliwość wylegiwania się na białej kanapie na tarasie Madżenki...

Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:20, 15 lip 2012

Do góry
No idę popryskać jeszcze kilka sztuk na robale ..... Aby mi nie zżarło wszystkiego...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:19, 15 lip 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Auć auć auć z ciekwości cię szczypię!!!

AUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, Mamo, a Marzenka mnie cipie

Marzenko, czy Ty juz na Wyspie jak wulkan goracej???

No co ty jutro startuję nad ranem
Spakowana , jeszcze tylko manicure, pedicure, depilacja
Lecę w kulki... 18:17, 15 lip 2012

Do góry
Z tym chodnikiem Monika masz rację Ciekawe czy Ania sama go zwinęła???
Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:14, 15 lip 2012

Do góry
Auć auć auć z ciekwości cię szczypię!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies