Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 15:18, 18 lip 2012

ana_art napisał(a)
Marzenko jakby Cię ta zielen za mocno raziła to okulary różowe załóż i wypoczywaj, ciesz się pogodą bo u nas 17st
Aniu asc jakbym tak się rozejrzała wokół mnie to u mnie też meksyk... i też już chce na wakacje... niestety muszę czekać jeszcze miesiąc

Różewe okulary mam caly czas założone. Jeszcze apartu fotograficznego do ręki nie wzięłam, bo na razie mój organizm woła spać, spać, spać......
Ania za to jak Ty pojedziesz na wakcje to my już wszyscy bedziemy po.....
Madzenka 15:24, 18 lip 2012

Lena napisał(a)
Oj Marzenko wspaniała przygoda się zaczęła - wypoczywaj,używaj,fotografuj i chłoń meksykańską atmosferę

Lena właśnie ta atmosfera jest najfajniejsza. Wczoraj przy kolacji przygrywali nam zespół meksykański ależ bylo przyjemnie
Za to kocham latynosów za tę atmosferę I nie chodzi o palmy i plażę bo takich miejsc jest wiele na świecie tylko za muzykę i uśmiechniętych ludzi
Madzenka 15:28, 18 lip 2012

Julka rade wezmę sobie głęboko do serca
abiko 15:28, 18 lip 2012

O to widzę, że nam się koleżanka meksykuje super..wypoczywaj i nic się nie martw, ogródkiem się zaopiekujemy a zdjęcia wstawisz jak wrócisz.. najważniejszy odpoczynek, zresztą my też musimy zatęsknić..
Madzenka 15:35, 18 lip 2012

Evchen napisał(a)
No ja myślę, że Ty tęsknisz.. i że nie wzięłaś sobie do serca mojej 'odkrywczej' myśli, że obiekt pożądania staje się bardziej pożądany kiedy go nie ma...?

Odpoczywaj I wracaj !
PS1. Strech nie działa na celulit. Przereklamowne..
PS2. Proszę o zdjęcie cuuudnej Mechicańskiej zieleni
PS3. Zostałaś 2 Vice prezes KZ20:) Dostajesz resoraka i szafę śpiewającą
PS4. ad PS3. - Nie przywoź deszczu! Zmiany w zarządzie są jeszcze możliwe!:

Buziaczki poranne
Ev

Ev baaaardzo a wami tęsknię. absolutnie nie będę znikać, chyba źe z powodu burz net przetsanie działać, a wolny jest jak krowa!!!!
Ps1 nie próbaowalam, wiesz co zażywam na cellulit
Ps2 będą będą
Ps3 ???? nie jestem na bieżąco???
Ps4 deszcz to ja mam tutaj tropikalny, zabralam go do Mexico, jak wrocę do Polski będzie tylko słoneczko. A teraz niech pada bo nie ma nawadnia w ogrodzie, a osoba doglądająca domu chyba nie będzie miała cierpliwości aby wszystko dokładnie podkać....
Madzenka 15:38, 18 lip 2012

Dziewczyny apeluję ni piszcie u mnie bonie zdążę do Was zajrzeć net działa tu strasznie wolno, więc nie będę u siebie aktywna tylko będę do Was zaglądać

Abiko opiekuj się ogrodem buziaki
betysia 15:40, 18 lip 2012

Marzenko szalej do woli !!!! nooo moze w granicach rozsadku ale nad tym zapewne bedzie M czuwal!!!!
chlon kazda chwile i upajaj sie atmosfera!!!!!!
juz nie moge doczekac sie zdjec!!!!!! ale ostatnio cwicze swoja cierpliwosc wiec....DAM RADE!!!!!!
pozdrawiam cieplutko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evchen 15:40, 18 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

No ja myślę, że Ty tęsknisz.. i że nie wzięłaś sobie do serca mojej 'odkrywczej' myśli, że obiekt pożądania staje się bardziej pożądany kiedy go nie ma...?

Odpoczywaj I wracaj !
PS1. Strech nie działa na celulit. Przereklamowne..
PS2. Proszę o zdjęcie cuuudnej Mechicańskiej zieleni
PS3. Zostałaś 2 Vice prezes KZ20:) Dostajesz resoraka i szafę śpiewającą
PS4. ad PS3. - Nie przywoź deszczu! Zmiany w zarządzie są jeszcze możliwe!:

Buziaczki poranne
Ev

Ev baaaardzo a wami tęsknię. absolutnie nie będę znikać, chyba źe z powodu burz net przetsanie działać, a wolny jest jak krowa!!!!
Ps1 nie próbaowalam, wiesz co zażywam na cellulit
Ps2 będą będą
Ps3 ???? nie jestem na bieżąco???
Ps4 deszcz to ja mam tutaj tropikalny, zabralam go do Mexico, jak wrocę do Polski będzie tylko słoneczko. A teraz niech pada bo nie ma nawadnia w ogrodzie, a osoba doglądająca domu chyba nie będzie miała cierpliwości aby wszystko dokładnie podkać....

No to mnie uspokoiłaś z tą tęsknotą! Już myślałam, że tequilla, mexico, latynosi, ("kobiety i śpiew" )
A jeśli chodzi o PS3 i 4 to musisz nadrobić Weź pampersa.. ... bo nie odpowiadam za szkody!
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1842-zielony-galimatias?page=21
Madzenka 16:55, 18 lip 2012

betysia napisał(a)
Marzenko szalej do woli !!!! nooo moze w granicach rozsadku ale nad tym zapewne bedzie M czuwal!!!!
chlon kazda chwile i upajaj sie atmosfera!!!!!!
juz nie moge doczekac sie zdjec!!!!!! ale ostatnio cwicze swoja cierpliwosc wiec....DAM RADE!!!!!!
pozdrawiam cieplutko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M bardzo czuwa nad moim wypoczynkiem i bardoz mi pgranicza dostęp do cyberprzestrzeni ale ponieważ pora deszczowa daje się we znaki więc się traz nie opiera przed siedzeniem w lobby i surfowaniem
Szaleć toja na razie nie mogłam , po 20 godzinach podróży nogi miałam jak bańki, mogłam sobie nowy avatrek zrobić ale nie chcialam konkurencji Bogdzi robić
Potem z powodu róźnicy czasu niemal caly czas spałam i nie mogłam jeść a w nocy migrena mnie zaatakowała bo zapowiadalo się na ulewę tropikalną. Dopiero dochodzę do siebie ale ja mam tak zawsze z akimatyzacją w tropikach ... Powinnam siedzieć w Polsce i tyrać na ogrodzie, tam mi nigdy nic nie doskwiera
Ale jak sobie poczytałam o KZ20 i opliłam monitor to mi migrena minęła
Madzenka 16:58, 18 lip 2012

Ev za późno wzięłam pampersa..... dobrze źe tu caly czas wilgotno to nikt się nie zorientuje