o wandaliźmie słyszałam w TV, no cóż.... może betonowy by przetrwał.....?
A co do dodoatkowych związków z Ogrodowiskiem to może ja czegoś nie wiem.... ostatnio jestem sporadycznie i mogłam nie doczytać
No ładnie, czlowiek zaorany zmianą czasu i chwilowo niedostępny na forum i juź to niecne gorno o mnie zapomina!!!! dobrze że mam swojego czlowieka, Iza dzięki!!!, bo inaczej by mnie z zarządu wyrugowali!!!!!
Przyjmuję z nieukrywaną radością propozycję objęcia stanowiska v-ce przesa. Z tym drugim to juź nie przesadzajcie!!!
Resorak i szafa grającana poczet przyszłych udziałow w zysku akcpetuję, bo z powodu nadszarpniętych finansow nie mogę doprowadzić firmy do upadlości. Jak się odkujemy to resoraka z kierowcą poprosze, ale maybacha.... Grupa proszę to odnotować w księgach jako przyszłe zobowiązanie spółki
I prosze mi tu stawki VAT nie wypominać, bo ja właśnie adekwatnie 23 % mam wieku,, stażu małżeńskiego 20 a wspólnego bycia z M 26 lat!!!
Buziole, idę czytać dalej nie mogłam się powstrzymać przed komentarzem!!!
Ło matko boska, co tu się działo. Z moją szybkością netu 128kb to ja z Wami nie poszaleję Jak tu jakiekowliek decyzje Zarządu zatwierdzać? Widzę pewną niesubordynację, bez prokury Ev wszyskich do KZ 20 przyjmuje i nawet dokumentów rejestrowych nie sprawdza!!! NO cóż trzeba tę decyzyjność szybko usankocjonować!!! kiedy zatem zwłołujemy walne zgoromadznie akcjonariuszy u Kapiasów???
Dobrze że leje to mi M pozowolił posiedzieć i Was poczytać W życiu się tak z ulewy w czasie urlopu nie cieszyłam
Jak to dobrze, Marzenko, ze czuwasz Ja niestety musialam oddalic sie do innych obowiazkow zwiazanych z zarzadzaniem spolka skarbu Panstwa B. a konkretnie firma Bociek i Malz i Syn i Futro spolka niejawna. Nalezalo bowiem ulokowac aktywa w lozkach i zadbac o reklame i promocje, co by Malz nie probowal doinwestowac spolki z zewnatrz
wiesz co Kasia ... trzy razy czytałam ... trzy!!!!! ... i popieram Anulę i powiedz jak się to nazywa bo ja mam czasami odjazd ale i tak chętnie bym to wzięła )) ... małż jest za zwłaszcza w kwestii reklamy i promocji po ... zainwestujemy nawet jeżeli NFZ odmownie zadecyduje