Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Pszczelarnia 09:51, 18 lip 2012

Byłam widziałam conieco.
Martek 12:49, 18 lip 2012

Raz na tydzień normalną dawkę im aplikujesz ???
To ja taka dobra nie jestem
A żółte drzwi mogą być tylko czy gościnnie owady by się do okien i wejścia nie pchały bardziej niż i tak to lubią robić ?
GabiK 13:22, 18 lip 2012

Izo, Ty urywasz kwiatki z kawałkiem łodyżki? Też się staram tak robić. Też mi się mocno rozrosły i dużo obrywania. I nie chowam, bo donica nie do ruszenia. I nie fotografuję, bo w każdy kadr włażą rośliny do wsadzenia do przyszłej skrzyni, fragmenty skrzyni i ta trumna na cały taras.
Normalnie kozę sobie baba kupiła...
Ile ja będę miała miejsca i czasu jak to skończę.
Madzenka 15:57, 18 lip 2012

Wreszcie doczytałam co to jest KZ20tek
A co za carycę oglądasz bo mnie zaintrygowalo??????
Cykaj fotki bo mi ich na wygnaniu brakuje!!!!
Boćkowi za bardzo rzęsami nie każ machać, bo jej te sztuczne odpaną.....
A młodej dostęp do netu odetnij aby cie na deszcz nie wyganiała. I tak jest po słowie i do pełnoletności musi się słuchać!!! Jakby rwetes byl straszny to powiedz, że Boćkowe dziecię ma w zastępstwie moją córkę, wprawdzie trochę za stara ale skoro młodego naleźy rozkręcać to może się nada????
Madzenka 15:58, 18 lip 2012

A drzwi na razie nie maluj zwlaszcza na żółto tylko romznażaj te cudne donice z bukszpanami.
Po powrocie wszystkie kfiatki powyrzucam ostaną się tylko białe surfienie a wszędzie w donicach bedą bukszpany
bociek 20:13, 18 lip 2012

Marzenko, nada sie, jesli szalona i energiczna Czasami sie zastanawiam czy mi go w szpitalu nie podmienili, ale za bardzo do M podobny

I oswiadczam wszem i wobec, ze informacje o posiadaniu przeze mnie rzes z plastiku, jedwabiu czy innych tworzyw nienaturalnych to niecne klamstwa i perfidne oszczerstwa.
Rzesy posiadam jedynie wlasne, osobiscie wyhodowane, regularnie podcinane i stad ich dlugosc wywolujaca wiater podczas mrugania oczetami

Iza, dalabys jakies fotki, co???? No nie badz taka, wrzuc cos...

Adasiu, tesciu, macham do Cie
Konstancja30 20:30, 18 lip 2012

bociek napisał(a)
Marzenko, nada sie, jesli szalona i energiczna Czasami sie zastanawiam czy mi go w szpitalu nie podmienili, ale za bardzo do M podobny

I oswiadczam wszem i wobec, ze informacje o posiadaniu przeze mnie rzes z plastiku, jedwabiu czy innych tworzyw nienaturalnych to niecne klamstwa i perfidne oszczerstwa.
Rzesy posiadam jedynie wlasne, osobiscie wyhodowane, regularnie podcinane i stad ich dlugosc wywolujaca wiater podczas mrugania oczetami

Iza, dalabys jakies fotki, co???? No nie badz taka, wrzuc cos...

Adasiu, tesciu, macham do Cie

Adaś jeszcze nie wie ..., że ma zięcia )) ... ba coś mi mówi, że zięć też nie wie ... )) ... ale jedno w żonie będzie miał jak u mamy ... rzęsy ... zawsze to jakiś punkt zaczepienia ...

zdjęć nie mam ... jest zimno ... Nieletnia wybyła zatem ja bardzo jestem zajęta nicnierobieniem ... tak bardzo, że chyba balsam Szostakowskiego na odleżyny sobie powinnam zaaplikować ... nosa z kanapy nie wyściubiam więc nowości nie będzie ...

bociek 20:42, 18 lip 2012

No kurcze, ja tez mam odciski miejscami od pracy inaczej

Pogoda do kitu, ale za to czas na Ogrodowisko jest
Evchen 23:43, 18 lip 2012

Wy tu gadu - gadu, a Zebranie Akcjonariuszy KZ 20 trza przygotować...
Konstancja30 23:47, 18 lip 2012

Martek napisał(a)
Raz na tydzień normalną dawkę im aplikujesz ???
To ja taka dobra nie jestem
A żółte drzwi mogą być tylko czy gościnnie owady by się do okien i wejścia nie pchały bardziej niż i tak to lubią robić ?

jak pamiętam to zdarzy się częściej ... jak nie pamiętam muszą sobie radzić ... z żółtym to mam problem maleńki więc drzwi uratowane ...