Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród z łezką II 13:59, 24 sty 2016

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzy Łukasz Loczek

Dziękuję Łukasz W Zabrzu też mam choinkę z niebieskimi lampkami...i z białymi. Jeszcze stoi i ma się bardzo dobrze, to duża sosna
Ogród z łezką II 13:57, 24 sty 2016

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
W każdej chwili, zawsze, wszędzie,
niech Ci w życiu dobrze będzie!
Niech Cię dobry los obdarzy
wszystkim, o czym tylko marzysz!
Wesołych Świąt!

Bardzo dziękuję, przegapiłam czas życzeń, ale to miłe bardzo
Beskidzkie marzenie 13:57, 24 sty 2016

Do góry
I w Dolomitach
Beskidzkie marzenie 13:53, 24 sty 2016

Do góry
I pozostałości jesieni...
Beskidzkie marzenie 13:52, 24 sty 2016

Do góry
Zima w Beskidach s/p/103/1034219/original.jpg[/img]
Działka prawie w Borach Tucholskich 13:41, 24 sty 2016

Do góry
Kasia , Sylwia , Iwona to tylko prawdziwa zima przyznam się że sam byłem zachwycony

BBC - coś dla kotki bałem się że skoczy na tv -czaiła sie przy mniejszych ptaszkach

Ogród Małej Mi - sezon 2015 13:16, 24 sty 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Znasz moją opinię na temat starej nazwy wątku Twoja Bajka jest teraz i moją bajką

Wiem, wiem, szału nie było
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:13, 24 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Ale masz upasione te trawy !!!! Normalnie grubasy
Ogród Małej Mi - sezon 2015 13:09, 24 sty 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
widzę że jakąś prywatną górkę masz ....nie widzę dzikich tłumów

W tygodniu jest pusto.... a ja wyznaję zasadę, że jak stoję w kolejce dłużej niż zjeżdżam to nie jeżdżę.. bo to jest chore. Ja jeżdżę na narty, a nie na stanie na nartach.

Madzenka napisał(a)
Najeździj sie do woli! Miłego szu szu!

Było super... a teraz proszę o info, kiedy Ty możesz jechać z nami... obiecałaś się wybrać

Na różanej rabacie brakuje trawek i innych stałych elementów... będę zmieniać Tylko szukam pomysłu gdzie wyeksmitować bonice.. może pomieszam z trawami na nowej rabacie Głowa mi po Twoich pomysłach intensywnie pracuje Będzie wiosną demolka

Pogubiłam się po drodze... 13:08, 24 sty 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A ty Amelio masz takie odleglosci z tarasu by widziec te ciurkadelka? Wydawalo mi sie ze masz duza dzialke
wszystko Asiu widac jak na dłoni, i nawet bym słyszała
zdjęcie robione z odwodnienia pod domem po prawo widać taras
Ogródek z futrzakami i kamieniami 13:05, 24 sty 2016

Do góry
Ewik napisał(a)
Moja rośnie w dość trudnym miejscu razem z piżmówkami , ale świadomie ja tam posadziłam , inne delikatniejsze nie dałyby rady, kwiaty śliczne ale dosć małe, ładnie pachnie, w pierwszym roku wypuściła pędy na 2 metry , pod koniec sezonu złapała lekko mącznika ,dla mnie zdecydowanie fajniejsza niż comte który na jesienie wyemigrował . Dla mnie jest ok

Jak pięknie to wygląda
Ogród Małej Mi - sezon 2015 13:04, 24 sty 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
Ależ ci dobrze......wiem że lubisz narty i na pewno taka zima jak jest w yym roku to duża frajda dla ciebie
Z okazji rocznicy - czwartej- twojej obecności na O. pozdrawiam i gratuluje, cieszę sie niezmiernie że tu jesteś i chodzi nie tylko o twoją olbrzymią wiedze i dośwaidczenie ogrodnicze ale i o niespożytą energię i pozytywne szaleństwo
Czytam o poszukiwaniach towarzysza dla Queen, u mnie Queen rośnie od jesieni, zobaczymy co pokaże w tym roku, a purpurowa MW też jest na mojej liście chciejstw, może też spróbuje je razem połączyć....kto wie.....
Szalona babciu Aniu - pozdrawia cie babcia Małgosia!
No i dziadka Kaza pozdrów dzis - wszak dzis Dzień Dziadka

Niestety zima w tym roku chyba najgorsza jaką pamiętam... nawet zeszłej zimy ze śniegiem było lepiej. Rejony narciarskie dostają po tyłu od pogody.. ale jest zależność, jak jest śnieg w Ameryce, to u nas go już nie ma.. Dobrze, że był mróz to naśnieżyli trasy sztucznym śniegiem. A co sztuczne. to sama wiesz, że już tak dobre nie jest.. z wyjątkiem cycków, bo te rzekomo są całkiem niezłe Ale to znam tylko z "gazet".
Queen chyba dostanie ciemne towarzystwo z listy Marzenkowej... podsunęła mi fajny pomysł na rabatę.. W wolnej chwili muszę to przegryźć dokładnie. Teraz wnusie, narty, mam trochę pracy (szkoda, że tylko trochę) i nie było czasu....
Małgosiu, ty zawsze tak dokładnie wszytko czytasz.. i nie tylko u mnie.. szacunek wielki, bo czasami to mi już się nie chce nic pisać na forum. Sama wiem po sobie, że nie mam czasu na czytanie.. wiec piszę coś co leci w kosmos.. czas zabiera i psu na budę potrzebne.
I zimowa rabata z Queen do przeróbki.. smutna taka jak diabli..
Ogród Cioci cz. 3 13:00, 24 sty 2016

Do góry
Katkak napisał(a)
Hej ciotuniu, urosłam?

Moje słoneczko śliczne Dzięki za fotki bo strasznie się stęskniłam to chociaż po patrzę
Mus owocowy w miejskiej dżungli 13:00, 24 sty 2016

Do góry
Chyba się zbiorę, aby w tym roku na wiosnę uporzadkować teren wokół moich cisów i zagospodarować widok z tarasu na granicy wybiegu dla psa.

Tak wyglądało to miejsce wiosną

a tak zimą z moimi bazgrołami

Jako, że należy to miejsce rozjaśnić to pomyślałam, że w geometrycznych ramach dodam żółte trawy (może hakone? ), a pod morelą zrobię żwirowy kwadrat z bukszpanami. Może też trzmielina na pniu, aby odbijała się na tle ekranu cisowego? Dla ożywienia dodam jakieś intensywne linie z żurawek. Dwa cisy po prawej już podsadziłam młodymi sadzonkami i powoli zaczynają przypominać ekran. Cis po lewej dostanie towarzystwo na wiosnę.
Pomiędzy jest ścieżka do furtki. Częściowo zasłania ją jedna z mało wyględnych tuj, której zamierzam się pozbyć.

I jak to wygląda? Nie błysnęłam kreatywnością, wiem
Ogród Małej Mi - sezon 2015 12:56, 24 sty 2016

Do góry
yolka napisał(a)

No musze Ci z przodu lemiesz zamontować,

Ale z tego kartofelków nie będzie

Borówcowy raj 12:55, 24 sty 2016

Do góry
Borbetka napisał(a)
Światła brak.

Cały czas mnie intryguje co to są za drzewa? Świetnie wygladają posadzone wzdl€ż drogi, na kamykach.
W Twojej wizytówce kwitną jak czereśnie Kora też trochę podobna. Ale za dobrze ni widzę na zdjęciu.
Bardzo mi się podobają bo sa nieduże a widać ze mają juz trochę latek (pień jest gruby)
Ogród Małej Mi - sezon 2015 12:54, 24 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)
zazraszczam szusowania

Nie ma co zazdraszczać..trza jechać.. masz bliżej na narty niż ja .. Jakbym miała tak blisko to co weekend bym jeździła A dla mnie to już wyprawa.. a jeździć ostatnio wybitnie nie lubię.

Wreszcie mam jakieś fotki by coś wrzucić na forum.. oklepane to oklepane, ale są

Ogród Małej Mi - sezon 2015 12:52, 24 sty 2016

Do góry
Katkak napisał(a)
Ania zmieniłam nazwę swojego wątku na Moja bajka. Pozdrawiam .

Znasz moją opinię na temat starej nazwy wątku Twoja Bajka jest teraz i moją bajką

Ogród Małej Mi - sezon 2015 12:51, 24 sty 2016

Do góry
Sylvana napisał(a)

Krótko, ale intensywnie...masz kondychę....ja po takiej eskapadzie musiałabym na czworaka pod prysznic się taszczyć...zazdroszczę i podziwiam

Dłuższy wyjazd nie ma sensu, bo ...po prostu zaczyna się nudzić. Niestety, Chopok to nie Alpy.. a przy braku śniegu jazda kilkoma trasami w koło Macieju po tym samym jest fajna ale na krótką metę. Teraz czekam aż napada więcej białego....

Z tego co oglądam na pogodzie to pada....

I moja kałuża w zimowej szacie.

Borówcowy raj 12:49, 24 sty 2016

Do góry
iwonadm napisał(a)

Nie c hodziło mi o red barona
nie wiem jak wkleić to zdjęcie wygląda jak bordowy tatarak kukurydza dość masywne liście
pozwolę sobie wkleić zdjęcie z zeszłorocznych zakupów

A gdzie można było kupić takie ciemierniki? o takich ładnych kolorach? Cudne są
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies