Fajnie, tylko nie wiem po co te donice na ziemi leżą, osłaniają coś? Ty nie zanudzisz, bo ogród masz tak potężny, że jak skończysz pokazywać koniec, to zapomnimy co było na początku . Zanudzić to ja mogę, bo ciągle to samo . Ale dzielnie mnie znosicie .
Kasia obok jest warzywnik więc donice dla owadów pożytecznychmoże trzmiele którąś zechcą zamieszkać
Długa kiszka z tego naszego ogrodu, ciężko coś fajnego z nim zrobić nie mając jeszcze szkieletu z dużych roślinchyba by mi było łatwiej aranżować mając kilka dużych starych drzew.....byle nie owocowych bo te mam w przydomowym i strasznie były zaniedbane i teraz się z nimi męczę
Na razie nic, ale teraz sobie myślę, że to może być pułapka na ślimaki codziennie przejść i z doniczek powyjmowaćJuż cztery byki w tym sezonie utłukłam ....siedziały pod gałązkami chryzantemy w przydomowym......te bezdomne bleeeee
donice są świetne ...gdzieś ty takie wynalazła?...ja bym sobie chetnie duże donice albo skrzynki gliniane nabyła ...bo ciagną wodę i kwiatki w nich nie podsychaja