Tunele waziutkie, przeszlam 20 metrow i zlana potem wyszlam pierwszym wyjsciem ewakuacyjnym. Masakra, oni tam miesiacami zyli kilka, kilkanascie metrow pod ziemia, walczyli... A i tak te tunele ktore widzielismy sa poszerzone dla grubych bialasow... Szacunek!
Przedstawienie swietne. Teatr wypelniony po brzegi. Gra i spiew na zywo, jezyk melodyjny, zero zrozumienia ale opowiadano historie, przyjemnie spedzona godzina, Gabi zachwycona.
Dziekuje Ci bardzo Dobrego Roku Ci życze i dalszych realizacji w ogrodzie oby wszystko Ci super rosło No i myśle, że w końcu tą kawkę wypijemy Zimnica u nas okropna i obawiam się o roślinki niektóre a szczególnie hortensje ogrodowe i wrzosy bo nic nie zdążyłam okryć. Ciągle mi czasu brak. Pozdrawiam
...i to jest to co zawsze sie tobie udaje jesteś mistrzynią mnożenia...roślinek fajne okazy, chyba już nie masz wątpliwości, że ci do wiosny przetrwaj
pozdrawiam cieplutko, bo mrozik doskwiera ale mróz może być tylko wiatr niech się uciszy...
pisałam już u Edyty ale może komus jeszcze się przyda więc wklejam u siebie też - skrzynie warzywne - kiedys miaqłam, ale nie do końca wyglądały jak powinny bo nie byly wykopnane do końca poprawnie. ale słuzyly nam trzy lata. 20 marca zawsze siałam korzeniowe itp. 20 kwietnia już rosły flance z targu, a w maju wiadomo reszta. może jeszcze kiedys zatęsknię. na razie nie
zimowała u mnie dwie zimy, ta jest trzecia, jest silna, trzeba tylko patrzeć czy mszyce nie atakują tak jak wszystkie, jesienne kwitnienie mniejsze ale też ładne