Aguś raczej wieloletnie doświadczenie akwarystyczne
Naumiesz się i Ty Oczko masz ładne tylko obserwacja teraz i wyciąganie wniosków , a potem reakcjaMoje w pełnym słonku zbiornik płytki i nie duży,a zobacz ile roślin, żeby azotany i azotyny z wody pobierały - czyli to co lubią też glony. u mnie od maja zastartowane i ani grama chemii nie dane, a woda przejrzysta
Czyli da się
Aniu to ciekawe bo moja tojeść orszelinowata też od Ani, a rośnie jak chwast, wszedzie jej pełno, a wydaje mi się że w tym samym czasie ją dostaliśmy od Ani. Jak chcesz to ci wyślę tylko się przypomnij bliżej jesieni
Ta, którą teraz pokazałam pachnie bardzo ładnie i mocno. Jak przechodzi się wzdłuż rabaty, to czuć ją z daleka Nie pamiętam jej nazwy niestety, ale może gdzieś odgrzebię. Postaram się
edit: w notatkach znalazłam wpis, że kupiłam lilie Pretty Woman, ale to raczej nie one. Moje bardziej przypominają Lavon.
Właśnie tak czasem myślę że chyba wszystko.muszę chować...W niewłaściwych rękach więcej szkody jak pożytku hahaha
No.Ale cóż nic się nawet nie odzywalem na ten temat...lepiej przemilczeć
Miło mi za odwiedziny, z powojnikami to bywa różnie w sumie są dosyć kaprysne, u mnie niektóre nagle znikły a w tym roku wyrosły i kwitna pnąc się po hortensjach i po czym sie da bo juz nawet podporki zdjełam. Dobrze jest je posadzić zgodnie z zaleceniami, nie lubią suszy, lubia nawoz, mozesz im dac nawet tego do róż, u siebie zauważyłam, że lepiej kratownica z drewna bo takie spawane co mam co mi mąż zrobil to w słoncu padaja od rozgrzania i temperatury.