Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród w Holandii 22:48, 01 lip 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
No to te czerwone poradzą sobie bez problemu i będą się ładnie wybarwiać.
Monika, co Ci mogę poradzić to sprawdź ceny tych elementów u dystrybutora i porównaj. Niska cena może wynikać z niskiej ceny za pracę lub tańszych złączek i rur, bo jak sądzę to nie będzie ani rainbird ani hunter tylko jakieś inne zazwyczaj. Moim zdaniem większość firm po prostu bierze chore pieniądze za założenie nawadniania, co na prawdę nie jest trudne. Jeśli ten wykonawca ma dobre te wszystkie elementy to chyba warto. ALe powinnaś popytac o szczegóły i zobaczyć ten cały towar przed położeniem.

Caly towar razem z fakturą będę widziała. Rzeczywiście bierze malo za tzw robiciznę .....
Zobaczymy, zdecydowałam się, w przyszlym tygodniu ruszymy.
Ogród w Holandii 22:38, 01 lip 2012

Do góry
Agata mam właśnie wyłacznie czerownawe odmiany lime natomaist mam w zachodniej części gdzie słonce jest po 14:00, na razie dają rade

No właśnie mam mieć rainbird i hunter i cena jest przyzwoita sąsiad znalazł wykonawcę, u którego kosztuje 50% tego co u innych.... I zastanawiam się w czym tkwi zagadka tak niskiej ceny
Mam 3 sekcje, sterownik z czujnikiem deszczu, pełno zraszaczy bo trawnik jest baaardzo nietypowy i bambusy i karmik między płytami granotowymi, ktore wymagają zraszania, pełno linii nawadniających, bo roślin ile mam każdy widzi
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:31, 01 lip 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
A propos kul. Znalazłam kiedyś tą stronkę. Kule mają takie same, ale większe. Wklejam link dla zainteresowanych

http://www.superwnetrze.pl/Dekoracje,k31,2,,,,,.html?inpack=20

No właśnie te kule Blomusa piękne, ach tylko ta cena... Podobnie jak z lampionami Kare... ale popatrzeć zawsze lubię
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:28, 01 lip 2012

Do góry
Ja to bardzo często do Ciebie wpadam, ale najczęściej nie udaje mi się dokopać do fotek bo trzeba przebrnąć przez setki stron literatury. Ale jak coś już pokażesz to z przyjemnością się ogląda. Właściwie wszystko u Ciebie pięknie sie komponuje, rośnie i tworzy stylistyczną całość.

Agatko by my sobie lubimy tak okołogrodowiskowo potalkować
Ale obiecałam Izie częściej fotki dawać, tylko mi się wydają nudne.... Bo już tyle razy je fotografowałam...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:27, 01 lip 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Ta rabata z kulami i hebe jest perfekcyjna

Stoję przed nią jak głupia i się ślinie. Powiem nieskromnie że ta cześć ogrodu bardzo mi sie podoba i tylko w 50% zgodna z projektem
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:22, 01 lip 2012

Do góry
Wot i technika!!! Danusia w Great Britain ja we Wsi pod Wroclawiem i wdycham zapach angielskich róż
Ogrodowisko w Anglii lipiec 2012 - Ogrody Wschodniej Anglii 22:18, 01 lip 2012

Do góry
O jak fajnie, że jesteś w sieci będziemy cIę podglądać na biżąco???
Zdradź proszę kto pojechal??? Dzidka, Elfik, Jasia, Gabrysia?
Ogród w Holandii 22:16, 01 lip 2012

Do góry
Monika - ta żurawka tam stoi tymczasowo. W tym miejscu będą żurawki w dużej ilości, ale Sugar Plum - tylko nie mogę się doczekac na dostawę. A tę mam jedną i albo ją rozmnożę (ale doświadczeń dobrych z tym nie mam) albo dam do donicy jako część jakiejś kompozycji. Boję się, że w bardziej słonecznym miejscu ona się przypali. Tu gdzie teraz stoi ma chyba idealne warunki - słońce 3 godziny po południu - to wystarcza żeby się pięknie przebarwiała i za mało żeby się przypalała.

U mnie żurawki w 80% NN... Jak jakas jest opisana to cud!!!
Agata podpowiedz prosze jakie żurawki wytrzymają słońce przez cały dzien - wschód, południe, zachod.... Słońce z każdej strony. W projekcie mam palace purple, których oczywiście kupić nie mogę. Teraz mam takie zielono śliwokowe i jak na razie dobrze sobie radzą....

Przypomnij mi prosze jakiej firmy masz nawadnianie bo mi wykonawca zaroponował Hunter
Ogród Sylwii od początku :) 22:10, 01 lip 2012

Do góry
Agacia napisał(a)
Sylwia, masz syna po maturze?? Ja, po zdjęciach, sądziłam, że sama masz dwadzieścia-parę lat. Nieźle

Poza tym podglądam, nadrabiam, zachwycam się - masz oko do kompozycji i pracowita jesteś jak nie wiem!

Agacia
Sylwia wygląda na max 30 ci
Ogrodnik mimo woli 22:04, 01 lip 2012

Do góry
Bożenko uciekłabym z piskiem gdzie pieprz rośnie.
Ten bład w pisaniu postów mi też się pojawia. Ogrodowisko zostało rozreklamowane w Mai i serwer nie wytrzymuje
Ogrodnik mimo woli 21:37, 01 lip 2012

Do góry
asc napisał(a)
I takie tam...

Dzieki Tobie Aniu mam 4 szt takich Multi Blue rzeczywiście są piekne i już kwitnie 1 szt choc jeszcze nie tak obficie jak Twój Gdy przekwitnie też pieknie wygląda!!!
Gdybym takiego zakrońca u siebie zobaczyła to bym się wyprowadziła z własnego domu !!!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:25, 01 lip 2012

Do góry
Dubelek, gdyż ciągle pojawia się bład serwera
Coś mi się wydaje, że po dzisiejszej Mai liczba wejść na ogrodowisko się podwoiła????
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:25, 01 lip 2012

Do góry
Grtuluję Danusiu 500-tki !!!!
Zanim wrócisz z wojaży 1000czka Ci na stukamy lub zmienimy ogród
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:18, 01 lip 2012

Do góry
Dzięki Marzena za róże. Przy okazji się załapałam na niezła sesję foto. Coraz ładniej u Ciebie, a te bukszpany z bordową trawą są super! Czy to ta rozplenica, którą polecałaś?

Agatko zapraszam częściej Tak ta brązowa/borodowa rozplenica vertigo.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:17, 01 lip 2012

Do góry
stychaz napisał(a)
Witaj Marzenko, z racji tego, ze super się mi siedziało na Twoim leżaku na tarasie chciałabym się dowiedzieć gdzie je kupiłaś. A tak na poważnie, to trochę już szukam czegoś w tym stylu, czyli niewielkiego drewnianego leżaka. Jak jakieś są, to wielkie - długie. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Justynko ja właśnie takie długie leżanki szukam i do nich już te poduchy w Castoramie kupiłam
Leżaki są z Jyska sprzed kilku sezonow ale może jeszcze można je kupić.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:15, 01 lip 2012

Do góry
Sebku ja już Ci 2 czerwca wróżylam karierę. Celebrytą już jesteś wieś będzie dopiero gadać!!!!
A w mediach lub w architekturze zrobisz kariere na bank!!!
Rajski ogród Ani 21:10, 01 lip 2012

Do góry
Śliczne róże Aniu, wszystko kwitnie na potęgę jak mawia moja mama
Ogrodnik mimo woli 09:40, 01 lip 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Na dobranoc kogutki... też się zbierają do pokazu...... w tym roku jest ich 2 razy co w zeszłym..... szybko się powiekszają.....

Jak nazywają się te cudne kwiaty? Coś pięknego

Wtrącę się , hura chociaż ten kwiatek wiem jak się nazywa, przetacznik!!!

Tylko nie wiem czy to ten słynny co co Hania targała od Finki - veronica chirista?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:22, 01 lip 2012

Do góry
Teź oglądalam Gratuluję odcinka !!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:30, 01 lip 2012

Do góry
Miłego dnia wszystkim życzę i zmykam, będę wieczorem.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies