Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wilcza Góra 22:19, 22 mar 2015

Do góry
Ewa u mnie dzisiaj też popruszyło śniegiem, ale dużo mniej, moje czosnki już się wyciągają, ale tulipanki ruszyły na całego
Wianek jak marzenie, takie turkusowe piórka to bym przygarnęła, czekam na Twoje kolejne wianki z ptasimi akcentami
Przyciełaś juz horti, czasu nie marnujesz....boję się jeszcze o przymrozki u siebie, magnolie już mają pękające pąki, może im się uda pokazać swoją urodę i może ja coś u siebie wkrótce przytnę
Roztoczańskie klimaty 12:28, 22 mar 2015

Do góry
Przepiekny ten twój maluszek
Zajebisty pokój
zajebisty wianek
zajebisty pomysł na domek w ogrodzie,
Pokaz więcej pokoju malucha
Wilcza Góra 11:46, 22 mar 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
taki śródziemnomorski ten wianek ściskam
trochę tak...uwielbiam takie "klimaty"
pozdrawiam niedzielnie ...
W moim małym ogródeczku - Dorota 20:37, 21 mar 2015

Do góry
Piękny wianek a azalie mają taki mocny kolor , jeszcze tak czerwonych nie widziałam.
Wilcza Góra 17:44, 21 mar 2015

Do góry
taki śródziemnomorski ten wianek ściskam
Wilcza Góra 17:37, 21 mar 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)
tyle, że to starsze już egzemplarze...środkowe gałązki tnę wyżej, a boczne niżej, dzięki temu mam "kaskadę" sztywno stojących kwiatów, wysokich od środka, do ułożonych niżej po bokach - takie kwitnące od góry, do dołu jajko ... to w nawiązaniu do nadchodzących wielkanocnych klimatów

pierwszy wianek (na prezent) już zrobiłam

No i dzis łaziłam po ogrodzie za piórami bo moja mała chciała taki sam wianuszek
Dobrze że papugi teraz pióra zmieniają
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:47, 21 mar 2015

Do góry
Heloł, jeszcze nie rozpoczelam rewolucji, bo dopiero wrociłam a M pojechał do miasta.
Na razie wypiłam kawkę i delektuję się sloncem na zewnatrz. Jak dobrze, ze prognostycy sie myła
Kupiłam przede wszytskim ziemie do rewolucji, wielki wór yara mila aby posypać nawóz po całości ogrodu (jutro ma padac)

Nic nowego nie było. Kupiłam świeze tulipany, nową dostawę białych narcyzów aby wytrzymały do świat, nierozwinięte pąki hiacyntów do celów jak wyzej, wianek do dekoracji stołu świątecznego, sztuczne kwiaty na wianki po świętach i to chyba wszytsko. Pojechałyśmy z Agą odnowić zapasy cebulowych do dekoracji donic światecznych.

Ale czuje sie dzisiaj znakomicie, bo wczoraj wieczorem padłam o 22 tak mnie zrelaksowala aero yoga. Wszystkim polecam ciwczenia na chustach podwieszonych pod sufitem wisząc do góry nogami dotelnilam sobie mój niskociśnieniowy mózg i wydłużyłam kręgosłup o jakies 2 cm zatem teraz moge isc sie sponiwierać do ogrodu

Macham do Was radośniej zmykam działac
Typografia ogrodu 18:12, 20 mar 2015

Do góry
Śliczny wianek
Wilcza Góra 16:02, 20 mar 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)
po południu sprawdzę, czy ktoś ucierpiał...

dziś w nocy ma być podobnie...

porządnicka ze mnie panna a wianek kopiuj, będzie mi bardzo miło...zrobiłam mu też "brata bliźniaka" w wydaniu pistacjowym...wstawię foty później...

miłego dzionka wszystkim życzę

Soczysta fotka wzajemnie aaaałuuuuu
Roztoczańskie klimaty 16:02, 19 mar 2015

Do góry
Jak zwykle wszytko super... inspiracja na domek, wianek, zające i sam Maksio
Wilcza Góra 08:53, 19 mar 2015

Do góry
Kasya napisał(a)
Na właśnie
U mnie o 6 rano było -6
po południu sprawdzę, czy ktoś ucierpiał...

Agatek napisał(a)
nie żartuj taka straszna zimnica dzisiaj była?
dziś w nocy ma być podobnie...

Sebek napisał(a)
U Ciebie nawet porządki muszą dobrze wyglądać - jak się się dorwałem pierwszy raz po zimie do rabat to otoczenie wyglądało jak po prześciu huraganu A wianek - cudo! Chyba skopiuję

porządnicka ze mnie panna a wianek kopiuj, będzie mi bardzo miło...zrobiłam mu też "brata bliźniaka" w wydaniu pistacjowym...wstawię foty później...

miłego dzionka wszystkim życzę

Wilcza Góra 08:29, 19 mar 2015

Do góry
U Ciebie nawet porządki muszą dobrze wyglądać - jak się się dorwałem pierwszy raz po zimie do rabat to otoczenie wyglądało jak po prześciu huraganu

A wianek - cudo! Chyba skopiuję
Roztoczańskie klimaty 22:01, 18 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Piękne dekoracje, wianek miodzio Fajnie, że wróciłaś - mam nadzieję, że na stałe

Na stałe ...miło że się stęskniliście ....wkońcu i ja się stęskniłam.......rodzinko moja
Roztoczańskie klimaty 21:55, 18 mar 2015

Do góry
Piękne dekoracje, wianek miodzio Fajnie, że wróciłaś - mam nadzieję, że na stałe
Roztoczańskie klimaty 21:51, 18 mar 2015

Do góry
Ranyyy nie wiem czy nadążę za tym szałem ogrodowiskowym.....dzięki za wpisy ....plany u mńie duże na wiosnę ...ale potem mam zamiar trochę pokorzystać z lata ...
Stawiam w tym roku na mnóstwo różowych begoniii ...różowych ale nie że szykuje się jakaś siostrzyczka heheh..... dzisiaj działałam trochę ze świątecznymi ozdobami skoro na ogro ....królików brak to ja Was zakróliczę .......
Najpierw mój wianek Wielkanocny.....
Narazie leży na ziemi bo czekam aż mój nowy psiak zaśnie bo to taki czort że jak ja coś wystawię na zewnątrz to ona zje ...nie ważne czy to szkło plastik ceramika.....
No tak dużo się działo przez tą zimę......psiak mi zdechł i było sporo płaczu ...
Ale mamy nowego czorta .......
No a to mój wianek

Ogród pod starym modrzewiem 18:14, 18 mar 2015

Do góry
Piękny wianek, podobają mi się chociaż jeszcze nigdy nie wieszałam u siebie. Zastanawiam się jak jest powieszony, trzeba mocować jakiś wieszaczek do drzwi? Ogrod masz bardzo klimatyczny, czekam na wiosenne zdjęcia
Miejsko & sielsko 08:18, 18 mar 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Jajca som? Nikt ich nie buchnął? Wianek cudny, jestem zawstydzona!

na mojej wsi to sami emeryci mieszkają jak coś to ich dogonie
Postawić trawkę nad i... 06:23, 18 mar 2015

Do góry
Donice wiosenne a wianek zimowy
Bardzo ciekawy
Postawić trawkę nad i... 22:14, 17 mar 2015

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...i wspomniane kompozycje przed wejściem plus wianek naturalistycznie

Ależ elegancko
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:45, 17 mar 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Jeszcze muszę się wyżalić

Pojechałem dzisiaj na giełde do Cz-wy i dawno się tak nie zbulwersowałem. Wybór doniczkowych, prymulek beznadziejny, ale to jest nic. Ja wiem, że giełdy skierowane są przedewszystkim do sprzedaży hurtowej, ale od tego są karteczki "Sprzedaż tylko hurtowa" lub "Detal +30%" ale jeden sklep do którego miałem całą listę co chce kupić na 2 wianki wystawił sobie wielkie żółte tabliczki przed wyjściem z napisem "STOP Detalisto zakaz wstępu" normalnie jak na psa .
Tyle z tego wyszło, że wianek zrobiłem jeden na dodatek beznadziejny i żadnych kwiatków na podwórku nie będzie.

Jedyny plus taki, że portfel zachował zawartość

Mam za to uchwycone pierwsze krokusiki:

Piękne te Twoje krokusiki!
A historia sklepu - skandaliczna!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies