Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Malgosik 07:27, 21 mar 2015

I ja gratuluję 200!
makkasia 07:51, 21 mar 2015

Ja zarezerwowałam miejsce na wieczór, życzę aby wszystko przebiegło sprawnie i lekko
Kuba 07:59, 21 mar 2015

Nadmanganian potasu jest też używany właśnie do podlewania hortensji ogrodowych dla uzyskania niebieskiego wybarwienia kwiatów. Zajrzę wieczorem żeby podziwiać zmiany
ewakatowice 10:38, 21 mar 2015

Już pewnie przeprowadzasz rewolucje
wiosennie całuje!!!
Madzenka 10:47, 21 mar 2015

Heloł, jeszcze nie rozpoczelam rewolucji, bo dopiero wrociłam a M pojechał do miasta.
Na razie wypiłam kawkę i delektuję się sloncem na zewnatrz. Jak dobrze, ze prognostycy sie myła
Kupiłam przede wszytskim ziemie do rewolucji, wielki wór yara mila aby posypać nawóz po całości ogrodu (jutro ma padac)

Nic nowego nie było. Kupiłam świeze tulipany, nową dostawę białych narcyzów aby wytrzymały do świat, nierozwinięte pąki hiacyntów do celów jak wyzej, wianek do dekoracji stołu świątecznego, sztuczne kwiaty na wianki po świętach i to chyba wszytsko. Pojechałyśmy z Agą odnowić zapasy cebulowych do dekoracji donic światecznych.

Ale czuje sie dzisiaj znakomicie, bo wczoraj wieczorem padłam o 22 tak mnie zrelaksowala aero yoga. Wszystkim polecam ciwczenia na chustach podwieszonych pod sufitem wisząc do góry nogami dotelnilam sobie mój niskociśnieniowy mózg i wydłużyłam kręgosłup o jakies 2 cm zatem teraz moge isc sie sponiwierać do ogrodu

Macham do Was radośniej zmykam działac
aleksandra_g 10:59, 21 mar 2015

oh jak ja lubię tu zaglądać! zawsze jakiś strzał pozytywnej energii dostaję choć u nas pada za oknem a ja w pracy to miło czytać, że u was piękna pogoda i że z niej korzystasz!
MirellaB 12:08, 21 mar 2015

Witaj Madzenko
Mam pytanie odnośnie oprysku. Dwa tygodnie temu wszystkie rośliny spryskałam miedzianem. Czy teraz powtórzyć ten oprysk, czy spryskać czymś innym? Często przewija się nazwa Promanal - tym spryskać?
Bardzo proszę o odpowiedź
nawigatorka 12:31, 21 mar 2015

Czuje wzrastajace napięcie na widowni miłego kopania
Iwk4 12:35, 21 mar 2015

Marzenkoa, miejscówkę na wieczór rezerwuję. A teraz gratuluję dwu setki kolejnego wątku. Aż się zdziwiłam, że już 200 stron. W tym tempie latem będzie 1000, hi, hi
Dorotka 15:13, 21 mar 2015

Marzenko, ja Cię kocham normalnie za Twoje rady u mnie zostawione, wieczorem sobie dokładnie poczytam ale teraz od razu do pytań przechodzę, mam maleńką rabatkę, taki kwadracik ozdobny w srodku którego mam cisa na pniu w kulkę formowanego. Dookoła rabatki są bukszpanki - obwódka i nie` wiem co dać w środek. Kwadracik jest malutki może nie całe 80 cm na 80 cm. Dotychczas miałam wysypany biały kamyczek, teraz wyzbierałam, nie chcę go już. Chciałabym posadzć zd 4 czy 5 lub 6 traw takich aby troszkę zasłoniły pień cisa i wystawały ponad bukszpanki -i chcę trawy bo je koffffaaaam nie miłosiernie
Proszę o pomoc - trawki nie duże muszą być ale też nie miniaturki.