Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Wersja mini mini 20:28, 27 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
U mnie też pada ... bardzo ładna przeplatanka i surfinie ... jakoś nie mogę dojechać do Kwiatonu ... i dzisiaj kupiłam miniaturki surfinii u mnie w kwiaciarni po 4 zł

a co do hortensji to moje były trochę przemarznięte ...myślałam ,że się nie pozbierają a odżyły tak pięknie... i wypuszczają nowe pąki ... super

Znowu jesteś tajemniczą Panią w okularach

Jeszcze raz namawiam, jedź jak znajdziesz chwilkę. Widziałam, że nieźle się obkupiłyście u Finki. Wieloszka z takimi wielkimi trawami jakich jeszcze we Wro nie widziałam w tym sezonie .

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 17:15, 27 cze 2012

Do góry
Avatar Wieloszka super!!! i radość z traw też
poczytałam, popatrzyłam, fajnie skomponowałaś, a jak za dużo się rozrośnie, to przesadzisz, Danusia pokazywała jak to zrobić, by rośliny nie uszkodzić; ja swoich nie posadziłam, na razie podlewam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:33, 27 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Mój braciszek daje radę A lepszego kopacza dołów ze świecą szukać Tylko ucieka mi na 3 miesiące No i mówi, że nigdy w życiu nie zamieszka w domu z ogrodem, nawet kwiatków na balkonie nie będzie miał Moje mu wystarczą - jak zatęskni przyjedzie chwastów powyrywać, niektóre też pachną, hihihi
hehe mój najstarszy syn też tak mówi po co tyle robić a tu jeszcze coś padnie....
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:28, 27 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Co Ty mu zrobiłaś, he he. Taki uraz na całe życie. Ale znam wielu, co to się zarzekało tego czy tamtego.

No ja jestem najlepszym przykładem Na "tej wsi" nigdy miałam nie zamieszkać, i nigdy miałam nie grzebać się w ziemi Nigdy nie mów nigdy

i ja! Jeszcze dwa lata temu jak by mi ktoś powiedział, że będę kochać ogród to bym go wysmiała, bo szczerze nie cierpiałam babrania w ziemi
Ogród z perspektywą na przyszłość 14:40, 27 cze 2012

Do góry
No to fajnie masz Opoczywaj !!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:38, 27 cze 2012

Do góry
Juzia, żeby tylko z jedną doniczką! Osiem ich było, ale na raz dałam radę zabrać tylko 3
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:09, 27 cze 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)

noooo to u Ciebie weszłoby 9 moich działek ! haha, niezła powierzchnia..... do obrobienia!
w sumie to współczuję, bo ciężko ogarnąc taki kawał. Ale podziwiam, bo udaje Ci się i masz cudnie

No właśnie Anula nie udaje się, mimo wielu starań i to jest bardzo frustrujące... Ale jam ci to sama sobie uczyniła... Obiecałam sobie, że będę mniej narzekać, coby się w większego doła nie wpędzać, wieć juz nic nie mówię
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:58, 27 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

taaa jasne, i dopiero byś narzekała, że nie masz gdzie upchnąć tego co byś chciała.. jak te co maja małe ogródki w tym ja) heheh
masz akurat w sam raz

zostaw avatarek jest super, zresztą Neomi również... ja pytałam o rozstaw, bo faktycznie się będą stykały za chwilę, ale jak tak ma być to zostaw

a ja napiszę o swoim Lime.. mi przypalało, a lałam wieczorem.. a teraz przesadziłam i zauważyłam, że zrobiły się bardziej limonkowe

Nie no spoko... 45 arów (czytaj 4500 mkw!) to w sam raz... żeby się zaorać na śmierć
Martwią mnie te lime... Najwyżej za rok przesadzę, a dam jakies żółte (np.solar power jest na słońce)...

noooo to u Ciebie weszłoby 9 moich działek ! haha, niezła powierzchnia..... do obrobienia!
w sumie to współczuję, bo ciężko ogarnąc taki kawał. Ale podziwiam, bo udaje Ci się i masz cudnie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:53, 27 cze 2012

Do góry
abiko napisał(a)

taaa jasne, i dopiero byś narzekała, że nie masz gdzie upchnąć tego co byś chciała.. jak te co maja małe ogródki w tym ja) heheh
masz akurat w sam raz

zostaw avatarek jest super, zresztą Neomi również... ja pytałam o rozstaw, bo faktycznie się będą stykały za chwilę, ale jak tak ma być to zostaw

a ja napiszę o swoim Lime.. mi przypalało, a lałam wieczorem.. a teraz przesadziłam i zauważyłam, że zrobiły się bardziej limonkowe

Nie no spoko... 45 arów (czytaj 4500 mkw!) to w sam raz... żeby się zaorać na śmierć
Martwią mnie te lime... Najwyżej za rok przesadzę, a dam jakies żółte (np.solar power jest na słońce)...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:48, 27 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Tylko szkoda, że nie możemy czasu cofać. Teraz by się przydało więcej ziemi, a nic się nie da zrobić przez parę lat przynajmniej.

Gabi, jak ja marzę, żeby to było możliwe!!!!!!!!! Od razu podzieliłabym działkę na 3 mniejsze i teraz miałabym max 15 arów, a ile mniej problemów...

masz akurat w sam raz

Ogród z perspektywą na przyszłość 12:48, 27 cze 2012

Do góry
Łałłłłłłł!!!! Monika, jakie zakupy! Łaaaaaał - jaki sklep!!! Jkaie bukszpany i inne topiary!!! Nic więcej nie napiszę, dopóki nie ochłonę
Ogród Magdalenka 12:43, 27 cze 2012

Do góry
Motylla, u nas bukszpanów na pniu nie uświadczysz, a o cisach można pomarzyć!!! Szukałam wiosną, to wiem... A gdzie ma szkółkę Wasz plantator? Będę tamtędy przejażdżała w drodze na wczasy, a poza tym mam rodzinkę w Gorzowie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:40, 27 cze 2012

Do góry
Podziękowania Danusi się należą! Ona umie pokazać nas od ładniejszej strony A ja widzicie, że jak zwykle gadam? Że też czasem nie zamknę tej gęby we własciwym momencie hihihi
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 12:36, 27 cze 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Po trochu każdego dnia, nie wyrabiam. Te bylinki upycham po prostu w wolne miejsca, a kiedyś będę z nich coś komponować. Najgorsze, że warzywka mi zarastają. Ech, za szybko chwasty rosną. A dziś jeszcze kurczaki straciły głowy i mam 10 szt. do przerobienia (bo my tylko swoje mięsko jemy, teściowie hodują, później harakiry - jak to się pisze?) I tak skaczę trochę tu trochę tam. Zaraz jak upapram ręce, to już nic nie będę pisać.
Na Queen nie byłam, ale ogólnie atmosfera koncertów to fajna sprawa.

Nie mam pojęcia jak się pisze harakiry, ale to straszne Następnym razem jak Cie spotkam, wszystkie ostre narzędzia z zasięgu Twoich rąk usunę Ummm, ale takie ekologiczne mięsko to musi smakować...
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 12:34, 27 cze 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Ooo!!! Nowy awatarek ma Wieloszka!

Nom!!! Danusia mię sfociła
Ogród Magdalenka 12:32, 27 cze 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Też bym wstawiła z naręczem traw!Tam jesteś bardziej........w ogrodzie.

Oki, zmieniam! Danusia dała mi za duży wybór, jak osiołkowi
Ogród Magdalenka 12:31, 27 cze 2012

Do góry
Madziula, za sprawą Danusi też zmieniłam avatarek! A Tobie bardzo ładnie w tym różu, nawet jeśli nie lubisz tego koloru Ściskam Cię też, niech smuteczki odejdą precz! Wytrzymaj do piątku - wtedy poprawa humoru gwarantowana !
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 12:29, 27 cze 2012

Do góry
Ooo!!! Nowy awatarek ma Wieloszka!
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 12:23, 27 cze 2012

Do góry
Aga ale zakupy!!! A koncertu zazdraszczam Wybieram się na Queen we Wrocku, ale mam mieszane uczucia. To kiedy Wielkie Sadzenie?
Ogródkowe perypetie:) 12:16, 27 cze 2012

Do góry
Abiko, bo to jest genialny pomysł! Nawet jesli go zmodyfikujesz, to tylko na lepsze Ławeczka w żwirku OK, przy niej dwie kule z bukszpanu, albo same albo czymś podsadzone (jak u GabiK). A jako plecy szmaragdy - tylko może udałoby się dokupić trzecią sztukę? Od razu bym je przycięła, żeby stworzyły taki ekran. A przed nimi jakieś niskie byliny lub trawy, współgrające z lawendą Juz to widzę oczami wyobraźni, tylko z pergola różaną mam problem Ale może ktoś inny lepiej doradzi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies