Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

anula_wn 12:36, 27 cze 2012

Aga, a ja biegam od ogrodu do ogrodu i podziwiam...nie nie roślinki i pracę cieżką, ale Wasze avaratki !
cudnie wyglądasz
Wieloszka 12:40, 27 cze 2012

Podziękowania Danusi się należą! Ona umie pokazać nas od ładniejszej strony A ja widzicie, że jak zwykle gadam? Że też czasem nie zamknę tej gęby we własciwym momencie hihihi
abiko 12:48, 27 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Tylko szkoda, że nie możemy czasu cofać. Teraz by się przydało więcej ziemi, a nic się nie da zrobić przez parę lat przynajmniej.

Gabi, jak ja marzę, żeby to było możliwe!!!!!!!!! Od razu podzieliłabym działkę na 3 mniejsze i teraz miałabym max 15 arów, a ile mniej problemów...

taaa jasne, i dopiero byś narzekała, że nie masz gdzie upchnąć tego co byś chciała.. jak te co maja małe ogródki w tym ja) heheh
masz akurat w sam raz

zostaw avatarek jest super, zresztą Neomi również... ja pytałam o rozstaw, bo faktycznie się będą stykały za chwilę, ale jak tak ma być to zostaw

a ja napiszę o swoim Lime.. mi przypalało, a lałam wieczorem.. a teraz przesadziłam i zauważyłam, że zrobiły się bardziej limonkowe
Wieloszka 12:53, 27 cze 2012

abiko napisał(a)

taaa jasne, i dopiero byś narzekała, że nie masz gdzie upchnąć tego co byś chciała.. jak te co maja małe ogródki w tym ja) heheh
masz akurat w sam raz

zostaw avatarek jest super, zresztą Neomi również... ja pytałam o rozstaw, bo faktycznie się będą stykały za chwilę, ale jak tak ma być to zostaw

a ja napiszę o swoim Lime.. mi przypalało, a lałam wieczorem.. a teraz przesadziłam i zauważyłam, że zrobiły się bardziej limonkowe

Nie no spoko... 45 arów (czytaj 4500 mkw!) to w sam raz... żeby się zaorać na śmierć
Martwią mnie te lime... Najwyżej za rok przesadzę, a dam jakies żółte (np.solar power jest na słońce)...
anula_wn 12:58, 27 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

masz akurat w sam raz

Nie no spoko... 45 arów (czytaj 4500 mkw!) to w sam raz... żeby się zaorać na śmierć
Martwią mnie te lime... Najwyżej za rok przesadzę, a dam jakies żółte (np.solar power jest na słońce)...

noooo to u Ciebie weszłoby 9 moich działek ! haha, niezła powierzchnia..... do obrobienia!
w sumie to współczuję, bo ciężko ogarnąc taki kawał. Ale podziwiam, bo udaje Ci się i masz cudnie
Wieloszka 13:09, 27 cze 2012

anula_wn napisał(a)

noooo to u Ciebie weszłoby 9 moich działek ! haha, niezła powierzchnia..... do obrobienia!
w sumie to współczuję, bo ciężko ogarnąc taki kawał. Ale podziwiam, bo udaje Ci się i masz cudnie

No właśnie Anula nie udaje się, mimo wielu starań i to jest bardzo frustrujące... Ale jam ci to sama sobie uczyniła... Obiecałam sobie, że będę mniej narzekać, coby się w większego doła nie wpędzać, wieć juz nic nie mówię
Juzia 13:18, 27 cze 2012

No proszę jaka wesoła mała ogrodniczka!
Doniczka z zielonym pod pachą i już świat staje się przyjemniejszy
Wieloszka 13:38, 27 cze 2012

Juzia, żeby tylko z jedną doniczką! Osiem ich było, ale na raz dałam radę zabrać tylko 3
kwiatholandii 13:50, 27 cze 2012

Aga, ciekawa ta Twoja kompozycja z hortensji i miskantów. Może podpatrzę, bo mam teraz 4 hortensje, miskanty, żurawki, trawki \a pomysłów brak. Tak kończą się nieplanowane zakupy
Ana 15:28, 27 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Co Ty mu zrobiłaś, he he. Taki uraz na całe życie. Ale znam wielu, co to się zarzekało tego czy tamtego.

No ja jestem najlepszym przykładem Na "tej wsi" nigdy miałam nie zamieszkać, i nigdy miałam nie grzebać się w ziemi Nigdy nie mów nigdy

i ja! Jeszcze dwa lata temu jak by mi ktoś powiedział, że będę kochać ogród to bym go wysmiała, bo szczerze nie cierpiałam babrania w ziemi