Ren- moja mam była też sama rozumiesz; ) a ja ile mam w sumei ni weim musze policzyć
ech babo!!! tak mnie uwodzisz ślicznie
jak to wielopniowy? masz na mysli cos jak u kapiasów z platanów?
wielipniowy parasol ale taki swobodny
Wczoraj przegapiłam te potężne grabole!!!! jak ja mogłam!!! moja wina!!! cuuuudnnnnneeee. Będziesz je prowadziła swobodnie czy jakiś masz inny plan?
Raport z dzisiaj: Carex the beatles wyczyszczone i poobcinane 1/3 wszystkich tuj wyczyszczona Garaż blaszany : zawartość wyniesiona , garaż rozebrany na części i sprzedanyJ Miejsce pod garażem wytrasowane na nową inwestycję Pod nową inwestycję wykopane pod płytę betonową. Spalone wszystkie stare śmieci z działki, trawska suche, dechy i inne dziadostwo Berberysy na przedpłociu przycięte
Buhahahaha-jak dobrze, że mieszkam jak hrabia Dracula-niemal bez sąsiadów
nie nadążam u Was za tymi opryskami i mixturami
już masz czosnki Olala??? no pięknie ... u mnie tulipaniska coś wschodza ale czosnków szukałam i jeszcze nic a nic p.s. Olka u Ani będą w niedziele zdjęcia Toszki z cięcia hortek https://www.ogrodowisko.pl/watek/5700-ogrod-ani?page=488
Wiosna
hiihih Kokocha
Ja też wiecznie za głęboko sadziłam...a tej jesieni to chyba przedobrzyłam w drugą stronę
Mnie też bardzo , uwielbiam czarne pokraczne swetrzyska często mają długie przody, które potrzebują spięcia. Ne mam nic atrakcyjnego, a to byłoby rewelacyjne