Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Od nowa ... na przekór wszystkim 07:06, 16 lis 2015

Do góry
iwka napisał(a)
Duże jeszcze mokre, zdjelam dopiero styropian i suszą się ale już widzę ze nie będą idealne

Malutkie z foremek na pierniki wyszły tak

Piękności Widzę, że Asia Nawigatorka wszystkich w tym roku mocno motywuje

A teraz tak łopatologicznie proszę o szczegółową instrukcję jak zrobić gwiazdy w styropianie...
Bawaria. 06:45, 16 lis 2015

Do góry

wieza Jungfernsprungturm. Oczywiscie, ze sie na sam szczyt wdrapalam. Jakby specjalnie dla mnie ja otwarto. Normalnie jest zamknieta ale wlasnie byla tam jakas wycieczka. Nie wiem dlaczego taka plaska jest, moze z oszczednisci. A z wiezy takie widoki. Czyli warto bylo sie wdrapac.

To jest Kosciol Ewangelicki i muzeum. Nie bylam w poblizu ale widzialam z wiezy i z brzegu. Obiekt na nastepny raz
Bawaria. 06:36, 16 lis 2015

Do góry
Znalazlam ostatniego tm sezonie grzyba ale nie zerwalam, niech sobie rosnie

widok z lasu na miasto
Bawaria. 06:33, 16 lis 2015

Do góry
Ogród z pergolą 05:58, 16 lis 2015

Do góry
anna_t napisał(a)

Aniu.
To nie jest odpowiednie stanowisko dla rododendronów.
Wiosną przesadziłbym je w bardziej zacienione miejsce ogrodu.
Mój jesienny ogród 03:53, 16 lis 2015

Do góry
Witam, Dziś udany dzionek. Rano pojechałem do centrum, kupiłem nareszcie nowy statyw i z nowym nabytkiem przeleciałem 3 przecznice i czekam na paradę mikołajową. Pogoda wspaniała 16 °C i ani jednej chmurki. Nie to co w tamtym roku. Przed paradą policja szalała na motorach, w tym roku szła przez Downtown i gdy jechali na kogutach z włączonymi syrenami, to aż jeżył mi się każdy włos, gdy się to odbijało echem od wieżowców, niesamowity efekt. Potem jechała policja na koniach a za nimi stare policyjne samochody na sygnałach, za nimi strażacy a po nich wielka orkiestra

szkocka, po prostu coś wspaniałego, tak grali że aż gardło się ściskało. A potem przez 2,5 godziny ciągnęła kolorowa karawana. Ludzi tyle że nie mogłem robić zdjęć,

naprawdę fana zabawa. Wróciłem o 7;30 i cały dzień o śniadaniu. W metrze mnie już skręcało. Tak że, choć krótko i na temat, bo znów kiedy znajdę chwile nie wiem, Jutro jadę do pracy rowerem a potem do downtown na fotki nocne, ma myć 18°C więc trza wykorzystać na maxa czas i pogodę.

Haniu, u mnie też wiało w piątek i przywiało piękną pogodę z ciepełkiem. Niestety dziś za przyrodą nie ganiałem ale w centrum jeszcze liście były na drzewach. Pozdrawiam przed Świątecznie z cieplutkiego Toronto.

Kolorowe Rabaty Martek 03:03, 16 lis 2015

Do góry
Bogdziu, Toronto się też solidaryzuje z Francją, tu wpadłem po paradzie mikołajowej.

Parada w tym roku super, 16 °C i ani jednej chmurki.

Pozdrówka Świąteczne Marto.
Ogród Małej Mi - sezon 2015 23:30, 15 lis 2015

Do góry
Dublek.. coś ostatnio mi dubelkuje myszka.

Ogród Małej Mi - sezon 2015 23:30, 15 lis 2015

Do góry
Kindzia - cycuś powoduje oddychanie prze nos a nie buzię.. po chorobie to wskazane Mądrość życiowa od mojej Mamy

Ula - bez koszyków.. za dużo roboty z koszykami. I do koszyków trzeba mieć miejsce

Kasik - wiankuj bo dobrze Ci idzie. a krokusy posadzisz , byle do końca listopada.

Resztę jak pominęłam to przepraszam.. Muminek uwielbia wstawać przed kurami.. i to zdecydowanie.. a ja najchętniej to i po kurach bym nie wstawała

Focie z dziś telefoniczne.. na takie już byle co w ogrodzie szkoda aparatu wyciągać ..
Ostatnie berberysy

I dla Madżen Z myślą o niej była fota

To z myślą o Irence.. resztki.. pora zebrać, ale fajnie skubnąć jeszcze coś w ogrodzie. Były jeszcze 2 truskawki i 4 poziomki.. Muminek chciał jeszcze.. a tu nie ma

I dla reszty.. klon niepozorny cały rok.. najpiękniejszy teraz i ma palmę pierwszeństwa w ilości upierzenia Prawie wszystkie liście jeszcze są
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 23:29, 15 lis 2015

Do góry
Na odchodne jeszcze kilka fotek w prezencie od jesieni. Zapomniała wykasować mi kartę.

Ogród Małej Mi - sezon 2015 23:19, 15 lis 2015

Do góry
Sylwia - gdzie rękawiczki???? raczej zadaj pytanie a kto mu je założy??? Wystarczy walka o kurtkę i czapkę.

Bogdzia - niestety pogoda nie nadawała się na pobyt w ogrodzie.. 10 minut i do domu

Krysiu - ogród nie ideał.. 2 dni walka z listowiem i to co najbrzydsze.. szału nie ma, ale .. dobre i to.I kilkadziesiąt wielkich worów..

Agania - faktycznie, na rabatach najlepiej wygląda Muminek..bo reszta to mizerna. Chryzantemy, niedobitki różane i goryczka moja.. i finito..czekamy na krokusy.

Karol - do brzozy dorzucę śmieciucha wierzbę Na szczęście po pilnowaniu stanu robalowo-grzybowego.. wreszcie ma liście i to najdłużej z drzew.. Zawsze zrzucała pierwsza. Ale i tak śmieciuch.
Dowód na obrazku

Ranczo Edy 22:54, 15 lis 2015

Do góry
eda napisał(a)

Cudne. Chciałbym juz takich widoków, a jeszcze zima przed nami.
Jestem w polu 22:40, 15 lis 2015

Do góry
Warmia napisał(a)
Pada tak, że nawet na chwilkę nie wyszłam na dwór, więc pstryknęłam kilka fotek przez szybkę Troszkę zamglone, ale dzisiaj wszystko jakieś takie niewyraźne

och ile jeszcze liści na brzozie,u mnie z trzech połączyła bym na palcach obu rąk tak samo dziś było i u mnie buziaki na dobranoc Marciu
Ogród Małej Mi - sezon 2015 22:35, 15 lis 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Miałam kod rabatowy 40%.. niestety już nieważny

Przeczytałam, zanotowałam, dziękuję

Obdarliśmy liście z drzew

No pewnie a po co mu one, w końcu zima za pasem

A gdzie rękawiczki?

Pszczelarnia 22:29, 15 lis 2015

Do góry
rozajerycha napisał(a)
Pospacerowałam sobie widzę,że Pszczółka jesieni się nie boi i oprowadza po swoich i cudzych włościach .
Pozdrawiam serdecznie Ewcia.
Martek

Martku, dla Ciebie 'Iceberg' cl.

Ogród Małej Mi - sezon 2015 22:27, 15 lis 2015

Do góry
Sylvana napisał(a)
A ja głupia kupowałam cebulki w ogrodniczym po złotemu za sztukę.
Jeśli to nie tajemnica to zdradz, gdzie są takie taniutkie.

Muminek cudny, na każdym zdjęciu - aparat go lubi

Miałam kod rabatowy 40%.. niestety już nieważny

Obdarliśmy liście z drzew

Tam, gdzie jeże mówią dobranoc. 22:07, 15 lis 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Tradycyjnie to serwuję sobie na co dzień również i takie obiadki.
Z tym, że nawet kapusta zasmażana wymaga nieco zachodu.

Z białą kiełbaską z rusztu...

...i tradycyjnym schabowym.

oj szkoda,że tak daleko mieszkasz
W moim małym ogródeczku - Dorota 22:03, 15 lis 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)

Bardzo dziękuję za zaproszenie i baaardzo się cieszę, chyba nie będę mogła doczekać się tego maja.

Ja tez sie ciesze choc nie mam takiego emotikona
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:01, 15 lis 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Madzenko współczuje czarnej serii,coż życie,ale po takich dniach beda lepsze.
Masz piekny zadbany ogród i taki ułożony ,az zazdroszczę

mam pytanie czy ta skarpeta prostokatna wokół umbry to pojedynczy rząd bukszpanów czy więcej ? pozdrawiam
Kolorowy ogród na piasku 21:57, 15 lis 2015

Do góry
viva napisał(a)

Tutaj po prawej stronie, te zielone wcięte listki, to ... ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies