Kasia sosna 100% prawdopodobnie drobnokwiatowa, może Pinus parviflora 'Glauca',
moja sosna drobnokwiatowa 'Glauca
a może 'Bonsai' lub jeszcze inna, przy nich nawet z bliska ciężko powiedzieć
to drogie i rzadkie rarytasy z którymi nie jestem oswojony
Kasia zaraz mnie normalnie całkiem juz zamuruje - to część mebla przeznaczona na donicę, dlatego juz jest w altanie a druga będzie za chwilę jak kupię komodę na bieliznę
No szczena mi opadła - my naprawdę mamy jakieś pozaziemskie fluidy ze sobą - w ten weekend my też zmontowaliśmy sobie garderobę! Szok normalnie
Co do lustra to faktycznie gigant niespodzianka - i to w dosłownym znaczeniu Po feriach (czyli od lutego) zacznę pewnie pierwsze prace w ogrodzie. I wtedy zrobię przymiarki. A stare i tak kiedyś musze zmienić... ale zrobie go z mniejszego kawałka bo tego szkoda.
A na dowód montażu garderoby
I jeszcze takie ścieczuszki do sypialni nabyłam
Sylwio, witam się u mnie. Zapraszam. Jeszcze nie wszystko jest zaplanowane. Troszkę zostało A potem kosmetyka, dosadzanie, uzupełnianie rabat. Ostatnio czytałam u Mirelli wpis Waldka o nowym spojrzeniu na ogród. Bliżej przyglądam się ostatnio inspiracjom z CHFS.
Rok temu nie rozumiałam tych nasadzeń. Jakoś "łąka" wymieszana z kostkami bukszpanowymi i kulkami do mnie nie przemawiała, wolałam ogród poukładany, uporządkowany, dziś inaczej odbieram tamte projekty Stipa też jest rozwiana w ogrodzie i mnie zachwycała w tym roku. Szczególnie w połączeniu z jeżówkami i szałwią
Wersja 1
Tyły dobre, większe kółko i jego nasadzenia podobne do tego trójkąta na lewo. Kulki w trawach, nudy panie nudy
Ciurkadełko bez niczego - chyba powinno coś być.
Wersja 2
Rohan i Red Baron - ten sam kolor, zlewa się, inne trawy daj
ML i B - zjedzą berberysy
Ml przed H a nie pomiedzy, nie będzie ich widać.
Wersja 3
Niedopracowana, żywopłocik z prawej w trójkącie z przodu zasłoni turzyce. może z tyłu. Jak dla mnie żadna wersja póki co się nie nadaje. No to pomogłam, raczej namieszałam. Rób nowe wersje.