Jednym słowem, wszystkich nas zasypało!
może z rózą się uda?
moje w domku podcięłam krótko, oczyściłam liście i czekam, jedna puszcza nową gałązkę, może nie będą do wywalenia; postawiłam termometr, jest tam +2 stopnie, czyli obleci, bo tam wpakowałam wszystkie rosliny
Danusiu pozdrawiam
Metoda Andzi jest prostsza, ale mniej efektywna, bo z jednego liścia jedna nowa roślina.
Metoda Basi pozwala na otrzymanie z jednego liścia kilku nowych roślin. Ale jest oczywiście trudniejsza.
Ale można go też zostawić i obrysować kółkiem z pozostawieniem trawnika jednak między rabatą z kulkami. Bo chyba połączony będzie jak babka w ciąży. Może tak wyjść i będzie nieciekawie.
(nic nie mam do babek w ciąży )
Podpowiadam w kwestii działającego linku w podpisie w stopce. Nie działa, bo pewnie z nawiasami pochrzaniłaś, Spacje trzeba zlikwidować, ale lepiej skopiuj to co masz pod spodem to gotowy podpis.
Wklej go w profilu w podpisie. Cały kod.
Zrób "CYTUJ" i zobaczysz kod tego podpisu poniżej,
Dziękuję Danusiu,właśnie mnie to dziwiło ,czyli będę reklamować,a czy znasz jakieś pewne miejsca gdzie można kupić np wysyłkowo ?, albo na miejscu,bo jak w Warszawie czy okolicach to można jakoś zorganizować się.Moja mama kupiła w innym miejscu i też ją oszukali, popcarol też kupiła inną ...echh