Dziękuję wszystkim za miłe słowo
To teraz może pokażę Wam, że tak rajsko nie jest.
Przechorowałam a teraz przede mną bite 3 tygodnie grabienia - i to tak na cały etat.
Z wczoraj.....
Takiego niskiego poziomu wody, jeszcze nigdy nie było....
Kamiś.
Możesz wstawić wyższy kadr tego ujęcia?
Wieczorem zrobiłbym Ci wizualizację wejścia z dwoma klonami i wtedy mogłabyś sobie ocenić czy globosa w tym miejscu będzie dobrym dla Ciebie wyborem.
Zrobiłam błąd bo nie przycinałam w ładne formy. Ale od tego roku już przycinam
Trudno to skomponować z czymkolwiek z uwagi na kolor liści. Ale jest fajna, kompaktowa, niska, nie rośnie tak jak inne krzewuszki szybko, wysoko i szeroko. Kwiatków prawie nie widać jak kwitnie, ale ona ozdobna liści i kwiatki jej do niczego nie potrzebne
Pod NIgrą może super wyglądać
Foto z 2013 roku i wcale nie są większe Bo zaczęłam przycinać. Ale są niskie tak czy siak.
Czasem tak proste aranżacje wydają się być kwintesencją listopadowej jesieni. Nic nie mówmy tylko oglądajmy, zagladajmy w tajemnicze wnętrze kwiatu chryzantemy, do ktorego dostęp ma tylko Ewcia.
Ewuniu, odwzajemniam uwielbienie. Oby się to nie przerodziło w co innego. Bo poprawne politycznie nie będziemy.
Zbyszku, Jolu, Izabelo Na śniadanie kromka żytniego razowca+ masełko + biały twaróg+ dżem własny z borówki brusznicy. Kubek zielonej herbaty albo i dwa.
Tak lubię. Czy to dobry wybór? Wg rady Zbyszka powinnam iść po orzechy, bo nie mam własnych. A po tlen muszę dopiero iść. Mój ogoniasty dziś coś zalega kółkami do góry i nie ma zamiaru się ruszać.
Trenujmy mózg i ciało by nic się nie zastało!
Wszak nieoliwione śrubki zarastają rdzą.
Żeby i nam rdzy i śniedzi w stawy nie nawiało,
Maszerujmy polem, lasem na wyścigi z mgłą!