Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród w Holandii 06:08, 19 cze 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
A proszę bardzo!
Ciągle mi brakuje tej trawy Carex Snowline, żeby ten kawałek skończyć.
]

Agata mialam problem aby znaleźć Twoj wątek - z dziury mamy już piękny ogród
Tyyyyle się u Ciebie działo, źe 100 ustrzeliłaś Gratulacje!!!
zazdroszczę dostępu do tak pięknych róż, napisz mi jeszcze że je w małym centrum ogrodniczym za rogiem kupiłaś ????
Ogród w Holandii 06:08, 19 cze 2012

Do góry
I dubelek mi si z wrażenia zrobił....
Ogród Magdalenka 23:52, 18 cze 2012

Do góry
Ja moją lawendę teraz dolomitem sypnęłam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:50, 18 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Też się relaksowałam na tarasie do 22.30 hihihi ... ciepło i komarów nie było ... bardzo przyjemnie

No właśnie ten brak komarów!!! Cudownie!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:47, 18 cze 2012

Do góry
nika napisał(a)
No nie... ja wiedziałam, że ogród piękny, zadbany i dopieszczany prawie codziennie... ale że i przed ogrodzeniem jest wspaniale........ Marzenko podziwiam!

Nika dziękuję ale nie ukrywam że już mam ochotę na rewolucję ogrodową Ale myśleć będę zimą
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:46, 18 cze 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Lecę plewić na niedzielę

Do niedzieli to jeszcze trzy razy urosną dziady....

Justynka już tak szybko nie rosną
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:45, 18 cze 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
chwaściory są paskudne, ale kto ich nie ma no może oprócz Danusi
Marzenka, jest pięknie wzdycham do tych kulek i lawendy oraz róż........... Zazdroszczę urlopowiczom, że mogli posiedzieć na tarasiku też się kiedyś wybiorę tam na urlop, a co mam rodzinę we Wrocławiu )

Kasia przyjeżdźaj dzisiaj siedzialam na tarasie do 22:30 i nie chciało mi się do domu... Trawniczek sie podlewał a ja słuchalam szumu ściany wodnej i ciszy wokolo
O joj jak fajnie, ciepło i letni wieczór
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:43, 18 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
wróciłam późno i padam ... ale mam bardzo ważną wiadomość ... dlatego zanim moja twarz opadnie na klawiaturę i wyklika niezrozumiały ciąg znaków pochwalę się ...

dziś ...
w dniu 18 czerwca ... 2012 roku ... na moim tarasie stanęło pierwsze 13 doniczek

BUKSZPANIKÓW !!!

niniejszym czuję się od tej chwili pełną gębą ogrodowiczanką a tradycje bukszpanowe obiecuję kontynuować ...

może tylko w dororodniejszej postaci bo moje bukszpaniki bez lupy nie zauważalne ...

może też w liczbie stosowniejszej i mniej demonicznie źle wróżącej i nie pytajcie dlaczego 13 bo to wie tylko małż który je zakupił

foto jak wsadzę ... może uda mi się poczytać co z nimi począć w sensie ziemi ... nawozu i pielęgnacji ... jak nie to jutro bo oczy się kleją ...

Dumna z Ciebie jestem!!!! Prawdziwa ogrodowiczanka
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:34, 18 cze 2012

Do góry
Ps ja kupuję Hauser, bo holenderskich czasopism u nas nie widziałam... Czekam na fotki z inspiracjami, ogród piękny !!!
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:33, 18 cze 2012

Do góry
Monika na rabatę przed domem nic mi nie przychodzi do głowy zimozielonego co by w Polsce wytrzymalo... Rh nie posadzisz bo nie pasuje, laury wymarzną, laurowiśni szczepionych nie widziałam teź wymarzną....
Pozostaje buk Polecam tricolor aktualnie upatrzyłam takiego jednego szczepionego na wysokości ok 2 m.......
Jakoś mi nie pasuje u Ciebie wiśnia pissardi... Albo buk obelisk, klon kulisty jak u Wieloszki albo Klon palmowy taki powyginany, który zimą też będzie dobrze wyglądał

Ps a teściowej nie możesz mi na 1 rok wypożyczyć? i męża do kancików?!! Boskie!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:18, 18 cze 2012

Do góry
Lecę plewić na niedzielę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:17, 18 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)

Ocia robi się
Wczorajsza wizyta GabiK z M i Laurką
[

I próba nocnika w macierzance

Ładniejsze fotki zrobił Jarek. Musimy poczekać aż wrócą z urlopu

Nie zawstydzaj dziewczyny...za kilka lat będzie pannica i jak ktoś to zobaczy, przerąbiesz żywot dziewczynie....... czas szybko leci......
Lawenda w obwódce bukszapnowej miodzio..róże, też....i kule na kradziejstwo pod płotem jak najbardziej pasują

No co ty kto z nas fotki nago na kocyku nie ma albo na nocniku????
A kule na kradziejstwo niech wytrzymają do niedzieli, jeśli ktoś ukradnie na pewno mu uschną a ja więcej nie posadzę
Zachorowałam na buka tricolor i tego się boję posadzić, bo piękny a by mi idealnie za płotem za ścianę wodną pasowal. Może patent Danusi z deską i drucikami zastosuję
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:14, 18 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
No już z obu stron płotu masz pięknie!!! Czyli na zjazd wszystko gotowe i chwastami nikomu oczu nie zamydlisz Nawet jeśli będą, to i tak nikt na nie nie zwróci uwagi

Chwasty jeszcze są, idę je rwać ale do niedzieli znów wyrosną...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:13, 18 cze 2012

Do góry
ocia79 napisał(a)
Marzenko super masz przed płotem.

Planuję u siebie też wysypać żwirkiem.Ty polałaś jakimś Roundapem przed wysypaniem na chwaąciory???

Ja poproszę jeszcze zdjęcie od przodu, bo dobrze nie widać kompozycji kamiennych przed płotem.A to cos dla mnie

Roundapem jeździłam 2 tygodnie temu juz śladu po chwastach nie ma
Ogród Leny. 06:53, 18 cze 2012

Do góry
Lena cudowny ogród. A hostami jestem zaaaaachwycona!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:49, 18 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Marzenko fajnie że aranżujesz "przedpłocie"
Te Twoje gabiony niesamowicie mi się podobają

Lenko zaanektujęniedługo te 12 ha pola za płotem ..... Chyba jesienią tuje tam posadzę.... Bo mi strasznie wieje...
Początki w Kruklandii 06:48, 18 cze 2012

Do góry
Gratuluję 200 -tki, tyle się działo że się spóźniłam ....
A co do rabatki - liliowce bedą dużo większe.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:41, 18 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Tak jest, M wysypał żwirkiem a ja posadziłam bukszpany

Przed płotem również idealnie - od razu aż chce się do Ciebie wejść

Na spotkanie przygotowałaś się wzorowo - i na pewno jeszcze będziesz

Sebku przyjeżdżaj zatem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:41, 18 cze 2012

Do góry
finka napisał(a)
Marzenko wszystko piękne !!! Przepraszam za brak komentarzy, ale ja mało piszę u wszystkich, z rzadka coś skrobnę., ale podczytuję. Lawenda rośnie na potęgę.
Doczytałam (chyba w wątku u Sebka), że kochasz statystykę. Tak sobie myślę, że Twój ogród to takie po części odbicie tego co lubisz (zawodowo): uporządkowane rabaty, powtórzenia, kolejność, czasem coś wpadnie losowo...Rabaty z kątem prostym i DOM również taki matematyczny! Piękne i nowoczesne, świeże i nie nudne ! I najważniejsze: Twoje pomysły !!! Imponujące!

Marta ja jestem nietypowym połączeniem wielbiciela nauk ścisłych z marektingowcem i sprzedawcą....
Dużo moich pomysłów zweryfikowanych w oparciu o wiedzę i dane
Ogród Sylwii od początku :) 00:00, 18 cze 2012

Do góry
Sebek uczesane przecieź ładniejsze....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies