Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Madzenka 22:20, 17 cze 2012

Bogda napisał(a)

Ale piękne fryzurki cisów!!! Wyczesane jak na imprezę
Sylwia jak czesto florowitem podlewasz? Widzę, że u Ciebie wszystko rośnie jak na drożdzach. I jak taką masę ogrodową podlewasz tym florowitem????

Robiłam oprysk dolistny florowitem hmmmmm jak często tylko jeden raz zrobiłam Muszę ponowić doglebowo ..... polecę z konewką a duże rośliny magiczną siłą z wiadra Pracochłonne bo cały dzień mi nad tym schodzi

a może lepiej tą nakladką z magicznej siły na węża od razu?jak działa z magiczna to i z Flor. zadziała, tylko jak z proporcjami to nie wiem

Myślałam że Sylwia tak co tydzien lata
Syla 22:23, 17 cze 2012

Uwielbiam zabawę w cięcie okropnie przyjeme .... ze słońcem podwójnie przyjemnie

Bogusia - na dzielenie żurawek to muszę jeszcze poczekać .... teraz jeszcze nie czas , bliżej jesieni

Martuś - porządek hmmm ..... nieporządek omijam szerokim łukiem

Ania - to zręczne pazurki mojego sprzętu działałam boschem i nożycami szpalerowymi dla korekty
Syla 22:29, 17 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ale piękne fryzurki cisów!!! Wyczesane jak na imprezę
Sylwia jak czesto florowitem podlewasz? Widzę, że u Ciebie wszystko rośnie jak na drożdzach. I jak taką masę ogrodową podlewasz tym florowitem????

Robiłam oprysk dolistny florowitem hmmmmm jak często tylko jeden raz zrobiłam Muszę ponowić doglebowo ..... polecę z konewką a duże rośliny magiczną siłą z wiadra Pracochłonne bo cały dzień mi nad tym schodzi

a może lepiej tą nakladką z magicznej siły na węża od razu?jak działa z magiczna to i z Flor. zadziała, tylko jak z proporcjami to nie wiem

Myślałam że Sylwia tak co tydzien lata

Oj nie , nie co tydzień ..... a i tak nie mam czasu usiąść .... podlewaniem donic zawsze kończę dzień w ogrodzie , a z proporcjami to tak jak na opisie przedobrzyć też nie dobrze ....

Z resztą cięcia ruszam od jutra wraz z opryskami na grzybka (żurawki) oraz mszyce , przędziorek, misecznik (karate) druga dawka .... To i tak na raty bo nie zdążę ze wszystkim ....

Nakładka to mi się nie bardzo sprawdzi bo na wiadro oddzielam proporcje magicznej siły i jedno wiadro na jedno więkrze drzewko na ten przykład świerk serbski , choinę kanadyjską ....
Sebek 23:40, 17 cze 2012

Syla napisał(a)
Tym razem porozkładałam sobie szmaciory co by potem pojedynczych gałązek nie wybierać bo to żmudne i czasochłonne zajęcie ..... i poszło szybciutko , ciach , ciach i po pracy

Fajniejsze były nieuczesane Ale teraz jest sterylnie - czyli pasują do całej reszty
Richie 23:53, 17 cze 2012

Gratuluję dobrej ręki Sylwia, tak lubię...
Krys 23:56, 17 cze 2012

Sylwia jak zwykle zagladam i podziwiam ,pięknie uczesałaś cisy a na grzyba zurawki czym pryskasz?
Madzenka 00:00, 18 cze 2012

Sebek uczesane przecieź ładniejsze....
Juzia 05:05, 18 cze 2012

Ależ perfekcyjne cięcie!!!
Lena 06:51, 18 cze 2012

Oj "łapkę" do formowania to Ty masz
Jakiej firmy masz nożyce szpalerowe? Co polecasz?
Ana 09:38, 18 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia bo ja dzisiaj szlaufem i zbiorniczkiem magicznej sily lałam florowitem po całym ogrodzie.... Z wiadrem to bym nie dała rady...

Marzenko, jakie dawałaś proporcje, bo ja jakoś przeliczyć nie umiem