Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

agata_chrosc... 21:50, 18 cze 2012

Wklejaj Monika, wklejaj. Ja muszę swoje stare też z najwyższej półki ściągnąć i znowu pooglądać. Ciągle mam niedosyt obrazków. Wklejać nie mogę bo nam drukarkę ze skanerem odjęło.
Ana - ja to nie koniecznie skandynawski, ale na przykład takie łączenie surowego drewna z kamieniem, albo całość taka właśnie surowa aż tu nagle barokowa rama na kamiennej ścianie - też niezłe. I nienawidzę, no po prostu nienawidzę plastiku! No ta moda na różowe jelenie, forniry i wysoki połysk doprowadza mnie do rozpaczy. Jedyna pociecha, że to szybko minie bo to po prostu bezguście jest i żart złośliwych projektantów, którzy chcieli się przekonać ile jeszcze durny naród kupi. Ale naród zmądrzeje i te wszystkie plastiki wylecą przez okno. Wspomnicie moje słowa!
Madzenka 22:33, 18 cze 2012

Monika na rabatę przed domem nic mi nie przychodzi do głowy zimozielonego co by w Polsce wytrzymalo... Rh nie posadzisz bo nie pasuje, laury wymarzną, laurowiśni szczepionych nie widziałam teź wymarzną....
Pozostaje buk Polecam tricolor aktualnie upatrzyłam takiego jednego szczepionego na wysokości ok 2 m.......
Jakoś mi nie pasuje u Ciebie wiśnia pissardi... Albo buk obelisk, klon kulisty jak u Wieloszki albo Klon palmowy taki powyginany, który zimą też będzie dobrze wyglądał

Ps a teściowej nie możesz mi na 1 rok wypożyczyć? i męża do kancików?!! Boskie!!!
Madzenka 22:34, 18 cze 2012

Ps ja kupuję Hauser, bo holenderskich czasopism u nas nie widziałam... Czekam na fotki z inspiracjami, ogród piękny !!!
Konstancja30 22:37, 18 cze 2012

Moniczko dziękuję za wymiary donic ... ... nowa rabat już ma to coś ... jak z nią skończysz to ja zamotana w rabaty z ogrodowiska zgłupieje zupełnie i stworzę gargamelka chyba ) ...
kwiatholandii 23:25, 18 cze 2012

Mamysynuś mi na świat przyszedł Fotki będą jutro
anna_studio 23:59, 18 cze 2012

Taras w tej kolorystyce....piękny
Lubię tu zaglądać bo w ogrodzie dużo....Ciebie
Dzięki za fotki z magazynów,proszę o więcej......
kwiatholandii 09:53, 19 cze 2012

Chciałam te zdjęcia jakoś posegregować i dawkować tematycznie, ale wybaczcie nie mam czasu. Będę je wklejała w wolnych chwilach.

W tym ogrodzie wszystko jest tak pięknie poukłądane:

Pomysł na ogród na tarasie

Fronty domów

kwiatholandii 10:06, 19 cze 2012

Przeglądając zdjęcia znalazłam jedno z widokiem na ogród w zeszłym roku!!!!!

noemi 10:47, 19 cze 2012

Monika ale piękne zdjęcia z magazynów ... to tarasowe cudeńko ... i kule też można mieć w takim zagęszczeniu w donicy ... extra ... proszę o jeszcze ...

p.s. Twoje z ogrodu posłuży Ci do metamorfozy robi wrażenie ...
Milka 10:51, 19 cze 2012

Fajne pomysły podsyłasz