Iza ja przecież nie usiedziałabym na kanapie bijąc się z myślami, że moja królewna austinka siedzi w donicy a nie ogrodzie
Nie burz garaźu odkładaj na projekt i botwinka bez jajeczka
Sebek a gdzie trzymasz tę deszczówkę ? zrób fotkę ...
'Boćku - jutrzejszy wynik - szczerze to w ogóle mnie Euro nie jara,' - haha, to tak jak mnie...
Moze jestem dziwna, ale mnie cieszy sama impreza, reszta ma drugorzedne znaczenie, ale niewazne.
No wlasnie, tak mysle, czy na deszczowke masz kontener z zaworem czy kilka beczek 250l?
Mnie też cieszy impreza bo to olbrzymia promocja dla kraju i atmosfera jest boska !!!
cześć Noemi, fajne macie spotkania, ja nawet dzisiaj sobie o was myślałam jak tak krążyłam po Wrocławiu z moimi roślinami. Świetny ten szablon do cięcia kul, ale nie widziałam go na Tchibo, a zaglądam co środę jak jest zmiana "dekoracji" , albo po prostu mi nie wpadł w oko... szkoda, chyba muszę poprosić sąsiada, żeby mi taki wyspawał.
I jeszcze się minęlyśmy .... A Ty nie wpadłaś na spotkanie ogranizacyjne KOIID
Ale Ciebie też wzięlo na wspomnienia Metamorfoza super!!
kulkowanie super!!
Agata czy Ty mas zu siebie austinkę golden celebration? Czy gdzieś ją u siebie opisywałaś?
Kasia dziękuję za pochwaly. U ciebie piękna metamorfoza, zrób nam też fotki. Śliczna róża, czy to ta szczepiona w donicy???
Fotki aktualne u mnie zamieszczone, a roza tak, dokladnie ta szczepiona na pniu. Robi sie z niej drzewko placzace. Jutro specjalnie dla Cie popelnie zdjecia
To piękna jest!!! czekam na fotki specjalnie dla mnie
Wow ale się dzieje!! Już się kolejnego odcinka do czekac nie mogę. W roli pierowszoplanowej nominowana do Oskara Danuta, drugoplanowa kobieca Gabi, pierwszoplanowa męska Zdzisław, drugoplanowa męska Wiciu!! Jeszcze Złote Globy dostaniecie...
O rzeczywiście ładnie nam wyszlo chociaż tę dużą troszeczkę jeszcze wygładź
A takie bajeranckie rękawiczki Madzia zapewniła
wygładzę ją sekatorkiem Marzenko dziękuję raz jeszcze ... bardzo szczęśliwa jestem ... i dziękuję Wam Dziewczyny ... Wieloszka, Aga_Pe i Stychaz za wizytę u mnie ... czas nam minął bardzo szybko ... za szybko
Madzia u Ciebie to jakiś czasoprzyspieszacz dziala Super atmosfera!!! Było mi bardzo milo!!
Tnij jutro żywopłocik koniecznie! Bo już vpczas na niego