Do mnie też pawie od sąsiada przylatywały, ale dziobały trawkę , porzeczki, kwiatów nigdy nie ruszały, ale były piękne, a samce jak te ogony rozchyliły , to pięknie wyglądało, sąsiad nie miał dla nich woliery chodziły sobie luzem
Marta...a co to za białę cudo???? Ładny, trochę podobny do zawilca A z ostróżką-orlikiem już pisałam Sebkowi..mam problem z zapamiętywaniem nazw..pamiętam zwykle pierwszą literkę.... i jak się spieszę i nie zastanawiam to mam takie wpadki słowne
Pawie piękne..ale skończyło się tylko na poczytaniu o obyczajach pawi M zainspirował sie takim pięknym stworzeniem, bo ktoś przy naszej ulicy takiego choduje... wygląda niesamowicie
To ja jeszcze zerknę tu i ówdzie i ruszam w teren..... kawusia dopita..trza pracować, kory potrzeba wiele, oczko też pasuje zrobić.... same wydatki....., za to jaki zapał do pracy ....
Aniu,
doczytałam do 1/10 ... jak gdzieś napisałaś - czas nie jest z gumy, niestety.... Ale nawet po lekturze tak niewielu stron jestem pod wrażeniem Twojej opowieści, ogrodu, zdjęć i lekkości słów. Ja jestem na początku mojej ogrodowej drogi i robię błędy, które Ty popełniałas kilka lat temu - za dużo chciejstw, za dużo nasadzeń "na razie - a później się pomyśli", za dużo chaosu Ale cóż tam.. nie od razu Kraków zbudowano
Paw jest przepiękny,jak się zadomowi to niech się domowi
Ja tylko napisałam,sama też czasami mylę nazwy często proszę o tawułki zamiast jeżówki...
To są jaskry powinny być tym razem pełne,a wyszły jak anemony .Bogusia miała piękne gotowe z targu jaskry za 3,50 ,a ja się mordowałam z pędzeniem i tyle ich wyszło z 10 szt., 2 krzaczki Jeszcze jest różowy i jego pierwszy kwiat miał tylko 4 płatki ...;(
Miłej pracy Anno,rób puki masz zapał potem odpoczynek się będzie należał
Ja do szkoły na 15-tą
Zobaczyć na żywo to nie to samo co na zdjęciach