Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Matka 00:21, 12 cze 2012

Noemi, ciachanie super-dupera gdzie takie ustrojstwo kupiłaś do formowania w kulę?
Sebek 00:24, 12 cze 2012

Bogda napisał(a)
Noemi, ciachanie super-dupera gdzie takie ustrojstwo kupiłaś do formowania w kulę?

W Tchibo
noemi 00:24, 12 cze 2012

Bogda dziękuje ... stelaże były w tchibo , ale już nie ma ... tam szybko się towar zmienia , Marzenka je udoskonaliła i teraz działa
finka 00:28, 12 cze 2012

cześć Noemi, fajne macie spotkania, ja nawet dzisiaj sobie o was myślałam jak tak krążyłam po Wrocławiu z moimi roślinami. Świetny ten szablon do cięcia kul, ale nie widziałam go na Tchibo, a zaglądam co środę jak jest zmiana "dekoracji" , albo po prostu mi nie wpadł w oko... szkoda, chyba muszę poprosić sąsiada, żeby mi taki wyspawał.
Madzenka 06:44, 12 cze 2012

finka napisał(a)
cześć Noemi, fajne macie spotkania, ja nawet dzisiaj sobie o was myślałam jak tak krążyłam po Wrocławiu z moimi roślinami. Świetny ten szablon do cięcia kul, ale nie widziałam go na Tchibo, a zaglądam co środę jak jest zmiana "dekoracji" , albo po prostu mi nie wpadł w oko... szkoda, chyba muszę poprosić sąsiada, żeby mi taki wyspawał.

I jeszcze się minęlyśmy .... A Ty nie wpadłaś na spotkanie ogranizacyjne KOIID
Madzenka 06:44, 12 cze 2012

Sebek napisał(a)

ale super kule wyszły ! A rękawiczki super - nawet wiem gdzie kupiłaś

Dzięki Sebek ... nio, rękawiczki do takich prac eleganckie ... Sebek oczywiście wybierasz się do nas??? ... bo nie może być inaczej !!!

Z wielką przykrością to piszę, ale nie Ale może się jeszcze coś zmienić Choć wątpię....

Chyba musisz coś zmienić!!!
Wieloszka 07:37, 12 cze 2012

Madzia ja też dziękuję za spotkanko Jak zwykle czas przeleciał nie wiadomo kiedy... no ale w takiej atmosferze Buziole
aga_pe 09:33, 12 cze 2012

no super było....a ja Was z oczu straciłam za tym dostawczakiem i przegapiłam drogę Ale nawinęła mi się jakaś pani % i wskazała drogę z podwózką hehehehe
gooseberry 12:25, 12 cze 2012

piękne kulki... i jak sprawnie poszło

mam kilka bukszpanów w donicach, które chciałabym wsadzić... czy formować teraz jak są w donicy czy jak wsadzę?

pozdrawiam ciepło i żałuję, że w mojej okolicy nie ma więcej takich ogrodowych zapaleńców
Wieloszka 12:30, 12 cze 2012

aga_pe napisał(a)
no super było....a ja Was z oczu straciłam za tym dostawczakiem i przegapiłam drogę Ale nawinęła mi się jakaś pani % i wskazała drogę z podwózką hehehehe

A my zwolniłysmy za zakrętem, cały czas patrzyłam we wsteczne - jest Aga, jest i nagle... nie ma! Zasięgu nie miałam i nie było jak zadzwonić Dobrze, że znalazłaś drogę