Rajski ogród Ani
06:22, 11 cze 2012
Piękne rośliny Aniu, pozdrawiam serdecznie.
Dziękuję bardzo Dziewczyny. Do ogrodu projektowego jeszcze bardzo daleko, teraz tak trochę próbujemy się do niego naciągać, albo naciągać go do siebie. Jestem pewna, że gdyby Szefowa go realizowała byłby bajeczny i dokładnie taki jak na obrazku. Niemniej jednak jestem już bardzo bardzo zadowolona z tego co już jest. Zaczynam marzyć o ławeczce
Jutro małz pewnie pojedzie po świerki. Trzeba wydrzeć kilka thujek.
...przecież żartowałam, jestem wdzięczna...
To chociaż fajne, że sąsiadka ma i możesz sobie wąchać ile wejdzie
pozdrawiam wszystkich, ja tylko na chwilkę dziś, ale chociaż nie przegapiłam Marzenki 400-setki!
i cos do wąchania zostawiam, 1 kępka; u nas dziś strasznie lało i bardzo duże opady zapowiadają w Kotlinie Kłodzkiej, no lepiej żeby ta ulewa nie szalała!
![]()
Izo nie dziwię się. Tyle tu pięknych ogrodów, u każdego inaczej, ale fantastycznie.
W zielonej donicy jest koleus z goździkami.
To różowe drobne to bakopa. Słabiej rośnie niż ta biała. Była też w donicy z dużą biało-fioletową surfinią i ją zadusiło.
dziękuję Wam za miłe słowa
]
![]()
Marzenka...DZIĘKUJĘ bardzo.....jesteś niesamowita..., normalnie Sebkowi konkurencję robisz...
Za poprzednie rady...też buziak
Popełniłam też takie coś w podłużnej donicy:
![]()
Marzenka, co MY Ci zrobiłyśmy ?rany julek, co było w tej herbacie , że na focie jestem nieźle przymulona, haha!
ale fotka, bezbłędna