Magnolio to zaszczyt Cie goscic.widzisz a ja nie mialam odwagi Cie zaprosic hortensje pojawily sie bo je dostalam.to jeszcze male sadzonki-tegoroczne.pomysla roznicowania rabaty stad ze nie chcialam ciagnac tego samego az na dlugosci 30m. Tak na szybko fotka- hortki.rosna tak jak obecna linia serbow-w L.serby za jezowkami sadzone maja byc na wiosne.jezowki malenkie ale.tez juz sa choc ich nie widac. Twoja pomoc bezcenna
Iwonko na pewno znajdziesz miejsce...
Kimono nie są drogie, bo do tej pory rzadko kupowane. Ja lubie tak z przekory kupować cos niekoniecznie top. Jak widać kimono są cudne i mysle, że bedą coraz częściej spotykane w naszych ogrodach.
Wklejam na Twoje życzenie, po resztę zapraszam do mnie
W naszym klimacie jednoroczne, to rozplenica Vertigo.
Mam ich sporo, miałam 2 podejścia do przechowania, żadne sie nie powiodło, w tym roku robię 3 i ostatnie
Iza dziękuję za odwiedziny trawy pokochałam niesamowicie, mam ich mnóstwo i coraz więcej przybędzie, ogród się zmieni, bo one wyprą inne rośliny. Ta niziutka rozplenica fajna, bo białe kotki
Pozdrawiam serdecznie
azalia Klondyke, mocno pachnąca, piękne wybarwienie jesienne, w towarzystwie hakone i młodych sadzonek Red Baron