Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Bogdzia 14:08, 17 sty 2016

Oczywiscie jak to Ty .rzadko wpadasz i zawsze w biegu .Ręce zawsze pełne roboty , tym razem jeszcze daleki wyjazd z niesamowitym bagazem ale czego sie nie robi dla synusia.Jak wrócisz znów bedzie ciekawie, więc jedz i urządzaj gniazdko swemu pierworodnemu , juz czekam na wrazenia.Buziaki.
kitek81 21:48, 17 sty 2016

czyli cała Ty, na brak zajęcia nie narzekasz powodzenia we wszystkich najbliższych planach i szczęśliwej podróży do syna mi możesz stamtąd przywieźć wiosnę, jakby już tam była
pozdrawiam
anna_t 19:15, 18 sty 2016

pozdrawiam
Nikita 20:07, 18 sty 2016

Kasya – Kasiu, ten tydzień jeszcze mam „w biegu” ale po powrocie …(podnoszę dwa paluszki do góry )…obiecuję zaglądać częściej. Muszę przecież włączyć mój licznik wiosenny!

Bogdziu – jak miło , że wpadłaś !
Już się nie mogę doczekać wyjazdu. Mam w prawdzie zdjęcia tego nowego mieszkania, ale zawsze lepiej oglądnąć w realu. Najbardziej cieszy mnie, że wraz z mieszkaniem dostał także mały ogródek …już planuję marcowo/kwietniowy wylot, żeby troszkę poszaleć ogródkowo.

kitek81 – Kasiu, dziękuję za życzenia. Niestety z tego co wiem to w Holandii też Pani Wiosny jeszcze nie było.
Dzisiaj mój syn przysłał mi zdjęcie….

…z podpisem: „he he… u mnie też śnieg”.
No i z czego ten małolat się cieszy????

anna_t - Aniu, macham poświątecznie i posylwestrowo. Zaraz podrepce zobaczyć co słychać w twoim ogródku.
Nikita 20:22, 18 sty 2016

zimowy widoczek ze "szmaragdowego"

hmmm...ktoś dreptał po moim śniegu....

dla głodnych ptaszków - pyszne owoce berberysa

i jeszcze zimowe, białe czapeczki
Bogdzia 14:09, 19 sty 2016

Zaspany ten twój szmaragdowy ale ma fajną pierzynkę , niech wypoczywa.
Margarete 15:58, 19 sty 2016

Fajnie że sie odzywasz, zamieszania z zakupami i logistycznych zagwozdek współczuję ale to fajnie tak urządzać kolejny dom od nowa...
Szmaragdowy śpi.......i dobrze, nalezy mu sie potem wiosna i latem będzie cię zaskakiwał i radował, teraz niech sie relaksuje....
Cieszę sie że jestes usatysfakcjonowana nową pracą, i że zdrowiejesz

Powodzenia w drodze do- od- dziecka, czekamy na forum na twoją stałą obecność
Buziaki!
wilana 12:56, 21 sty 2016

Nikito,
przeczytałam wątek i jestem na bieżąco. Twój ogród przeszedł niesamowitą metamorfozę. Bardzo mi się podoba. Bardzo lubię hosty i cieszę, że masz tyle odmian. Na wiosnę poproszę Cię o rozszyfrowanie kilku u mnie Pozdrawiam z białego S.
popcorn 12:01, 26 sty 2016

wycieczka się szykuje i urządzanie! ale fajnie W kwietniu planuj, będzie coś zielonego już
tu masz za 288 tam i z powrotem Amsterdam - może pasi?

https://www.flipo.pl/pl/calendars/list/2585

edytuję - jak droga tamże? Szacunek
a tam już handlują wiosennie? Sobie coś kupiłaś?
Nikita 12:18, 26 sty 2016

Bogdzia - "szmaragdowy" sobie śpi, a ja swoją energię wykorzystuje na zakupy remontowe i aranżacje wnętrz u mojego pierworodnego. A na "deser"....jego bardzo zaniedbany ogródek.

Margarete - Małgoś, wróciłam...teraz już będę częstym gościem na forum....wszak pora rozpocząć odliczanie do wiosny!

wilana - nie ma problemu Ewa, pokazuj fotki host, a ja postaram się je rozszyfrować.

popcorn - Carola, chyba ściągnęłaś mnie myślami....mam wolną chwilkę w pracy i właśnie szukałam tanich lotów. Znalazłam wyloty w marcu Warszawa - Eindhoven - Warszawa w cenie od 147zł do 189zł...toż to prawie za darmo....LECĘ!!!!!