Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Połowa działki - czyli mam powoli dość 09:46, 31 paź 2015

Do góry
zawitka napisał(a)

Mój wredny jałowiec jeśli jest to Blou Arrow to draństwo wygląda, tak cięty co jakiś czas bo jest okropny Na wiosnę wyczyściłam go w środku , ogoliłam prawie do cna i na wiosnę będzie ładny .Miałam drugiego przesadziłam ale padł to prawda że ich dużych się nie przesadza Małe tak bo przesadzałam jednego ale tak mnie wkurzają że polecą z ogrodu chyba obydwa Nie patrzcie na kanciki bo ro rabata robocza czekam do wiosny.

kurcze to chyba nie jest blue arrow..bardzo ładny .Kupilismy wieksze bo chcielismy osłonic taras w miare szybko ,jak narazie nie jestem zadowolona . W sumie dajemy im jeszcze czas bo to ich pierwszy rok ,Tych blue arrow chyba sie tak ostro nie tnie,musze poczytac bo te moje łysolce strasza ..
Ogród wśród pól i wiatrów 09:39, 31 paź 2015

Do góry
A ja działam, że tak powiem ... gospodarsko Maliny, agresty i aronie posadzone. Rośliny sadziłam już w osobiście wyprodukowanym kompoście, z czego miałam dużą frajdę Mam nadzieję, że roślinki to docenią No i dwie dostawy przekompostowanego obornika mieliśmy Pomiędzy borówkami powstał rów odwadniający, bo tam podmokły teren jest. Już jest zasypany, w ciągu kilku dni teren przesechł, bo ciągle tam mokro było.

maliny, agresty

aronia

W przyszłym tygodniu planujemy posadzić porzeczki, drzewka owocowe, odwiedzić lokalnego producenta winogron M. porządkuje miejsce przy oczyszczalni.

Muszę pomyśleć, jak ją zamaskować. Wszelkie pomysły mile widziane

Fotki nie jakieś piękne, raczej robocze, ale mam nadzieję, że z czasem i te miejsca będą dobrze wyglądać
Ogród wśród pól i wiatrów 09:18, 31 paź 2015

Do góry
jolka napisał(a)

Wczorajsze kwiatuszkowo-trawkowe obrazki dla Iwonci

dziękuje, czekałam na nie piękne jak zawsze
Ogród wśród pól i wiatrów 09:16, 31 paź 2015

Do góry
nicol21 napisał(a)
Super że pomyśleliście o kolorze dachu jeśli w planach mieliście solarki Duzo dyskretniej to wygląda. Ogród jak zawsze pięknie się prezentuje!

Ewelina, my tak naprawdę nie myśleliśmy o kolektorach na etapie budowy. Teraz nasza gmina realizowała taki projekt, no i się fartem załapaliśmy [haha..ostatnie miejsce na liście chętnych] I dzięki za miłe słówka

Buziaki
Ogród wśród pól i wiatrów 09:11, 31 paź 2015

Do góry
07_Rene napisał(a)

Klonik bardzo ładnie harmonizuje z hortensjami w tle
Twój ogród dojrzewa Wszystko już takie duże
Szalejesz z kolektorami

Renia, klonik fajny, pierwszy rok rośnie. Mam jeszcze jeden w donicy, wciąż czeka na miejsce docelowe. Zimę spędzi w donicy A kolektory .. sama jestem ciekawa jak się sprawdzą. Od stycznia będzie można ich używać, więc będę miała dodatkowy motyw, żeby się wreszcie przeprowadzić

Połowa działki - czyli mam powoli dość 09:04, 31 paź 2015

Do góry
Ogród wśród pól i wiatrów 09:02, 31 paź 2015

Do góry
iwka napisał(a)
jak ja lubię jak Ty każdemu z osobna jakiś obrazek dedykujesz zaglądam i liczę na coś pięknego

Wczorajsze kwiatuszkowo-trawkowe obrazki dla Iwonci

Połowa działki - czyli mam powoli dość 08:59, 31 paź 2015

Do góry

Mój wredny jałowiec jeśli jest to Blou Arrow to draństwo wygląda, tak cięty co jakiś czas bo jest okropny Na wiosnę wyczyściłam go w środku , ogoliłam prawie do cna i na wiosnę będzie ładny .Miałam drugiego przesadziłam ale padł to prawda że ich dużych się nie przesadza Małe tak bo przesadzałam jednego ale tak mnie wkurzają że polecą z ogrodu chyba obydwa Nie patrzcie na kanciki bo ro rabata robocza czekam do wiosny.
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 08:55, 31 paź 2015

Do góry
Słoneczny dzień. Dziś na spacer trzeba wybrać miejsce gdzie można poszurać.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 08:55, 31 paź 2015

Do góry
Zbyszku, Aniu - miłej soboty z wnukami czy z ogrodem. I tu i tam potrzeba czasu i troski.

Połowa działki - czyli mam powoli dość 08:50, 31 paź 2015

Do góry

Dziś zmoknięty Zebrinus wygląda tak
W oflisowym ogrodzie 08:47, 31 paź 2015

Do góry
Dzień dobry słoneczko już na niebie
Materiał szkoleniowy.
Jak prawidłowo ułożyć alejkę z kocich łbów?
To co jest jest dość ruchome, kamienie są zbyt płytkie (płaskie). Gdyby nie rosły w tym chwasty nie byłoby problemu no ale rosną, jak jest długi korzeń idzie za nim kamień

Ta w/w część do poprawy, a kolejna do ułożenia wzdłuż drewnianej pokrywy szamba

Rabata już ma nowy brzeg wyszło to tak

Dzisiaj żałuje, że zrobiliśmy to szambo zgodnie z przepisami jest zdecydowanie za daleko od płotu tym bardziej, że nasza droga jest prywatna. Nasi nowi sąsiedzi mają zdecydowanie bliżej ogrodzenia

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:58, 30 paź 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
a mala brzoza podobno doorenbos jeszcze ZIELONA

Wygląda jak moja...Doorenbos
Podoba mi się u Ciebie....u mnie jedyna grusza zresztą, o którą pytałaś Chanticleare właśnie pięknie się wybarwia

Jak tam Twoja?
Ogródek Ewy 23:41, 30 paź 2015

Do góry
Nallar napisał(a)
Niektóre się jeszcze trzymają.

Ewo
przybiegłam szybciutko z rewizytą, a tu takie urocze cukiereczki! Ja nie znam tylu fajnych ogrodów!
pozdrawiam
Jurajski Ogród 23:40, 30 paź 2015

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
jurajska jesień - cd

ciśnie się tylko jedno słowo...bajkowo
Ogród w Tarnowie 23:00, 30 paź 2015

Do góry
Coraz ciekawsze chryzantemy są w sprzedaży

Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:59, 30 paź 2015

Do góry

ooooo jednak ktoś podgląda

Mały delikatny ogród 22:57, 30 paź 2015

Do góry
Witaj Gosiu wpadłam z rewizytą masz spory ogród w którym można posadzić cuda tylko nie przesadź z ilością jak ja czy to osłonięcie od sąsiadów ma być całoroczne czy tylko latem kiedy odpoczywasz na leżaku? ja u siebie mam bardzo mało iglaków, wolę kwiaty, będę wpadała do Ciebie, różyczka na przywitanie pozdrówka
Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:56, 30 paź 2015

Do góry
na te czekam

i na te też

nikt nie patrzy to się umyję

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies