No u mnie to samo, ale plany trzeba mieć , żeby je realizować
Wrzucam Ci świeże fotki tej roślinki ( uciekła mi nazwa z pamięci) co myślałam, że to jasnota plamista
takie koraliki mi dzisiaj irga pod gospodą pokazała
EmMuś pokazał mi dzisiaj swoje zdjęcia na telefonie kurde na rzęsach muszę stanąć i skombinować kabel , żeby się dało wrzucić na kompa zupełnie inaczej widzi nasz ogród niż ja
Mszyca świerkowa go załatwiła. Pilnuj wiosną, bo tu ważne są pory kiedy się z nią walczy. Charakterystyczne jest to, że zostawia młode przyrosty a stare lecą. Brak zim spowodowała, że ta cholera ma się dobrze. Odbuduje się z nowych przyrostów.
Młodszy syn ten "artysta" wczoraj zrobił na szydełku takiego aniołka
sam wymyślił jak go zrobić i tak krążył z nim koło mnie.....widać było , że coś chce .......domyśliłam się i mówię pewnie chcesz, żebym pokazała, a On na to z bananem na buzi mówi mi .....NOOO
Więc pokazuję coby nie było , że u mnie się jeszcze dekoracje nie robią
a w zeszłym roku ulepił z plasteliny takie dwa jeżyki też sam wymyślił
kurde znowu coś z ostrością nie teges.....sprzęt się kasuje
Jak zaczynaliśmy od siania trawy to zanim się na górę wyszło miałam dość i prawie , a teraz w jeden dzień nieraz kilka razy lecę i nawet mnie nie przydusza.....ale potem w nogach to czuję
Przedtem latałam tam tylko kosić lub podlewać bo nic ciekawego na górze nie było.....teraz tam zmiany i już się chce lecieć, a jeszcze dzisiaj ławeczkę tam zatachałam w taczce to i usiąść będzie na czym
Haniu
Uśmiecham się, czytając Twoje słowa Tak ślicznie o napisałaś Ten przytup taki nieco rachityczny, ale staram się W lutym zaczniemy wysiewać pierwsze nasiona, więc to w sumie już niedługo. Mam zamiar nie przejmować się tym, ile czasu zostało do wiosny, tylko wymyślać i planować, czytać, słowem, robić wszystkie rzeczy,na które zawsze brakuje czasu. Zimowe wieczory i weekendy to doskonały czas, by się tym zająć. Chociaż odrobinkę
Biegnę do Ciebie Haniu, na wierszyki, ciekawe fotki i dobre rady
Całuski przesyłam I trochę skarbów z wiejskiego ogródka
Hihi, a ja właśnie biegam po Twoim wątku. Przepis na herbatkę bardzo smakowity
Jeżeli dobrze pamiętam, pisałaś, że lubisz ciemne kwiaty. Mnie też się podobają, ale lubię je zestawiać z jasnymi, same wydają się nieco smutne. Tak jak tutaj. Na wiosnę szykuję więcej takich zestawień.