Tak nie mow , wszystko sie da zrobic . Jak tylko jestes zdecydowana to powolutko popracujecie nad realizacja. Ani Tobie ani eMowi chęci nie brakuje . ))))
Wydaje mi sie ze Amanagawy wygladaja dobrze jak sa w miarę blisko posadzone nie koniecznie w duzch odstępach . Ty je chcesz tak na srodku rabaty w równych odstępach? Zmieściły by sie tam 3 np posadzone co metr i zostało by miejsce na jeszcze jakies drzewo ))) drzewa ))
U mnie Derenie są wielkie wiesz one tak naprawdę najlepiej z tyłu wyglądają ....tylko jako tło do białych liści to nie bardzo.z boku to się mogą pokładac na delikatne Derenie.
Może lepiej to naszkicowac to mądrzejsi doradza. Bo Dereniem i Hortki to docelowo ta sama wysokość i jak je chcesz rozmieścić? ROZPLENICE z przodu chcesz zapewne a choiny?
Renia tak tak fajny skrót taki rzetelny, bardzo fajny jestem pod wrazeniem ....taki skrót ..... Renia ja to czytam cały czas i dalej gupia jestem ......jakie Ty masz wymagania , nie dorosłam ))))
Ja u Ciebie Ty u mnie ) tos poszalała derenie duzo miejsca zajmują zeby ładnie sie prezentowały to jednak troche luzu musza miec wtedy kulki widac. Tak moja pierwsza mysl to za bardzo ucisniesz. Variegatus tłem dla derenia baialego to chyba sie rozmyje. Ale obok to juz slicznie wyglada chyba tak jest w Danusi ogrodzie.