Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 19:52, 09 lis 2016

Asiu swiatecznie to tylko wyhaczyłam w TKM takiego rogacza )))

malgol 20:02, 09 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Małgosiu rabata ma 4 mety długosci . Głębokość 2,60 m od trawnika do drugiego rzędu kulek. W tej czesci jest 5 sztuk ID za nimi 3 sztuki kulek bukszpanowych , pomiędzy red baron, trzy rohany . Za nimi cztery kulki bukszpanowe . Dalej mam półmetrowy odstep . Swierki i variegatusy maja sporo luzu jest tam około 2,4 metra )))głębokości )) całosc to 4 metry na niecałe 5 pod sam płot . Rosliny maja sporo luzu ))

Jolu, to na świerki ile miejsca przeznaczyłas? Ja nie będę miała swierkow to mogę plytsza mieć rabate o te właśnie świerki. Tylko ile to?
Bardzo podoba mi się ta Twoja rabatka Chialbym się nią zainspirowac po ludzku mówiąc coś zgapis
lojalna_ 20:03, 09 lis 2016

Gosiu lepiej powiedz co chcesz miec ? variegatus kulki ile rzedow ???
lojalna_ 20:06, 09 lis 2016

Patrze na rogacza i na to co sie w nim odbija .....bo kiedys wstawiłam bombkę i Sebek mi z niej wszystko wyczytał hahha ))
malgol 20:08, 09 lis 2016

lojalna_ napisał(a)

Dzieki . Przydały Ci sie wymiary .? Co tam chcesz zasadzic ?

Chciałam posadzić Variegatusy, derenie Ivory halo, choine Jedeloh i rozplenice Hameln Gold. Rosną tam już jako najwyższe piętro Anabelki więc jakoś to wszystko chce połączyć, ale nie wiem jak z miejscem.
W sumie wyszło mi 4-5 rzędów roślin na 3,5 m glebokosci
Powinnam to chyba u siebie pisać żeby ci nie zasmiecac wątku
lojalna_ 20:15, 09 lis 2016

malgol napisał(a)

Chciałam posadzić Variegatusy, derenie Ivory halo, choine Jedeloh i rozplenice Hameln Gold. Rosną tam już jako najwyższe piętro Anabelki więc jakoś to wszystko chce połączyć, ale nie wiem jak z miejscem.
W sumie wyszło mi 4-5 rzędów roślin na 3,5 m glebokosci
Powinnam to chyba u siebie pisać żeby ci nie zasmiecac wątku

Ja u Ciebie Ty u mnie ) tos poszalała derenie duzo miejsca zajmują zeby ładnie sie prezentowały to jednak troche luzu musza miec wtedy kulki widac. Tak moja pierwsza mysl to za bardzo ucisniesz. Variegatus tłem dla derenia baialego to chyba sie rozmyje. Ale obok to juz slicznie wyglada chyba tak jest w Danusi ogrodzie.
AngelikaX 20:26, 09 lis 2016

Piękne zdjęcia Czy dobrze dojrzałam już Jolu porobiłaś zakupy ozdób świątecznych?
lojalna_ 20:29, 09 lis 2016

Angelika tylko rogacza kupiłam )) i bedzie stał całorocznie tak mi sie podoba )))
20:36, 09 lis 2016
lojalna_ napisał(a)
Patrze na rogacza i na to co sie w nim odbija .....bo kiedys wstawiłam bombkę i Sebek mi z niej wszystko wyczytał hahha ))

he he w bombkach to tylko Sebek sie doszukuje drugiego plnu

ale jak kiedys to przeczytałam to sie jyz zastanawiam jak patrze na foty czy aby drugi plan sie nie uaktualnił
lojalna_ 20:38, 09 lis 2016

Justys u mnie bohaterem drugiego planu zawsze jest pies i wolałabym zeby tak pozostało /)))))