Można powiedzieć ,że się obijam bo tylko co drugi dzień grabie liście Poza tym próbuje rozrysować rabatke pod lasem,żeby wiosna zmienić nasadzenia Idzie jak po grudzie bo na oko wszystko zaplanowane się zmieści a jak przeniosłam wymiary rabaty na papier to nic nie wchodzi
Mirka, cieszę się ,że zajrzałaś do mnie I ,że się spodobało
Co do róży to ona piękna jest ,ale trzeba o nią dbac bo łapie czarna plamistość a wtedy nie jest ozdoba na froncie domu.Poza tym to bardzo słoneczne miejsce i szybko przekwitaja kwiaty więc stale muszę je wycinać. Postanowiłam przesadzić ja do kącika grillowego. Tam tez będzie cieszyć oczy podczas biesiadowania a ponieważ to mniej słoneczne miejsce dłużej mam nadzieję oglądać kwiaty
Teraz już jej nie przesadzę - czekam do wiosny.mam już dość wykopków na ten sezon
Ale fajnie ze wpadlas właśnie miałam Cię o to prosić. Rabatki nie mam na dzis sfocionej, a na kartkę przeniosę jutro.
Ale plan mam taki : na samym końcu Anabelki, przed nimi i obok Variegatusy, przed nimi derenie ale do połowy długości bo na resztę długości mam zawilce japońskie. 3 rząd miałyby tworzyć choina jedelloh i rozplenice. Jeśli się zmieszczą z przodu to 4 rząd miałyby być tuje Golden tuffet
Może lepiej to naszkicowac to mądrzejsi doradza. Bo Dereniem i Hortki to docelowo ta sama wysokość i jak je chcesz rozmieścić? ROZPLENICE z przodu chcesz zapewne a choiny?
U mnie Derenie są wielkie wiesz one tak naprawdę najlepiej z tyłu wyglądają ....tylko jako tło do białych liści to nie bardzo.z boku to się mogą pokładac na delikatne Derenie.
Naszkicuje. Koniecznie!
A rozplenice chciałam w jednym rzędzie z choinami. A za nimi te variegatusy i derenie.
Ponoć ivory halo niskie sa...ale skoro nie to jakoś z boku Variegatusow musiałbym umiescic.