W tym roku pod koniec maja byłam w Wiedniu i róże, które tam zobaczyłam w jednym z ogrodów / parków zaparły mi dech w piersiach. Czy ktoś mógłby pomóc w identyfikacji tego różowego krzewu, drugiego od prawej?
Ogród był posprzątany ale złośliwa jabłoń liście trzymała i dopiero teraz wietrzysko zdołało ją ogołocić. I znowu przed tarasem bałagan, no i pada więc nie da się sprzątać.
przygotowuje trochę materiałów dla jednogo portalu o dekoracjach swiatecznych i pakowaniu prezentów może się Wam moje fotki przydadza-biały i szary papier w roli głównej a poza tym to co mamy pod ręką - np pgrodowy jutowy sznurek, kawałek swetra, stara kartka, skrawki dekoracyjnego papieru
Piękne wnętrza, piękne ozdoby, wszystko piękne u Ciebie. A boa na choince to jeszcze nie widziałam Zgapię jak nic, bo mam czerwone boa i czerwone ozdoby na choinkę
Jak robisz te makówki? Bo wyglądaja bardzo smakowicie
A teraz fotki wianka, który nazwałam "kryształ" a który powędrowała do pewnej Kasi z igrodowiska, która nas podczytuje ale się jeszcze nie ujawnia - a więc ku motywacji
wspomnę jedynię, że jesli Kasia będzie tworzyła swój ogród tak starannie jak wnętrze domu to będziemy niebawem wzdychać
Sami oceńcie po wianku jaki to dom i jaki będzie ogród