Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Rench 21:21, 24 gru 2015

Przesyłam życzenia świąteczne
Niech gwiazdka pomyślności co zabłysła o zmroku,
zaprowadzi Cię do szczęścia w Nowym Roku.
ag_zie 21:47, 24 gru 2015

Wesołych Świąt dla Ciebie i Twojej Rodziny!
iwonaal 23:33, 24 gru 2015

Zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia
waldek727 04:22, 25 gru 2015

11stokrotka 17:55, 25 gru 2015

Wspaniałej atmosfery w Święta Bożego Narodzenia, radości ze wspólnego świętowania i aby te ciepłe chwile zostały w sercach na cały nadchodzący rok.
Urszulla 19:26, 25 gru 2015

Wszystkiego najlepszego przychodzę z kolędą bo to środek świąt. Niech ten czas nas przemienia i wszystko wokół
Nikita 11:07, 31 gru 2015

Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne.

Święta minęły mi pod znakiem obżarstwa i spotkań rodzinnych, obżarstwa i spotkań z przyjaciółmi, obżarstwa i sprzątania bałaganu jaki pozostawił po swoim przyjeździe mój pierworodny.....ufff, dobrze że już po Świętach.

W "szmaragdowym" wszystko sobie smacznie śpi snem zimowym...oprócz róży KRISTAL, która nadal pięknie kwitnie jednym kwiatem i szafirków, które już wypuściły liście i rosną sobie beztrosko zupełnie nie zważając na to że to koniec grudnia. Zapowiadają większe ochłodzenie więc zapewne już wkrótce padną zmrożone.
Nikita 11:12, 31 gru 2015

Niech Nowy Rok przyniesie Wam wszystko co dobre, piękne i radosne,
spełnią się Wasze marzenia i zrealizują plany,
aby pasja stała się sposobem na życie,
a Wasze ogrody były coraz piękniejsze
i sprawiały, że będziecie jeszcze szczęśliwsi !!!

Krys 12:00, 03 sty 2016

Magda czytam u Caroli,ze jakies zderzenie mialas i chora jestes ,zdrowia zycze i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Nikita 17:00, 03 sty 2016

Krysiu długo by opowiadać...przecież wiesz, że jak ja coś robię to tak z przytupem ...i w hurtowych ilościach.
Najpierw (30 grudnia)podczas zabawy z moim futrzakiem tak niefortunnie pacnął mnie łapą, że trafił prosto w oko. Przeciął mi pazurem powiekę, więc zalałam się krwią. Na drugi dzień, (a dodam dla ścisłości, że drugi dzień to Sylwester - imprezka na 10 osób) miałam podbite oko w kolorystyce zbliżonej do bakłażana i wyglądałam jak rasowy pijaczek z pod budki z piwem.
W Sylwestra natomiast, na prostej drodze, zahaczyłam się o pozostawioną przez robotników szczotkę i wyłożyłam jak długa. Wyżej wspomniani robotnicy cięli kostkę brukową, więc tony białego kurzu unosiły się w powietrzu i niestety zalegały też na chodniku. Jak się już zebrałam do kupy i podniosłam to wyglądałam jak córka młynarza... Na pogotowiu...diagnoza - "skręcenie i naderwanie stawu skokowego"...masakra...i to w Sylwestra.
Potem scenariusz był już prosty....o godzinie 23:50 ognisko na mrozie, zimny szampan, pokaz sztucznych ogni i kreacja z dużym dekoltem....dziś mam ooooooogromniasty katar, gorączkę 38,2 i leże w łóżku.

Nic dodać nic ująć. Zakończenie starego roku i powitanie nowego będę długo wspominała...oczywiście z uśmiechem!
Coś znowu mam dreszcze...idę zrobić sobie kolejną filiżankę gorącej czekolady ze.... spirytusem (tylko ciiii, bo ja jutro do pracy idę....)

Dziękuję Krysiu za życzenia zdrowia...tak łatwo się nie dam...takiej cholery jak ja to nic nie pokona...jutro kilogram makijażu na oczko, stabilizator na kostkę, tony chusteczek higienicznych i o godzinie 7 rano melduję się do pracy.

Pa pa, buziaki przesyłam...oczywiście wirtualnie, żeby nikogo nie zarazić.