Na limonkowych nasionka sie w ogole nie zawiazaly. Po lisciach tylko wspomnienie. Suche badylki stercza. Przed domem tylko gdzie slonce jeszcze biale paszcze kwitna.
Limonkowych nasionek nie bedzie
Fuksje takie jak ta na zdjeciu, owszem, podobaja mi sie. Jednak nie mam ich w ogrodzie, na razie
Macham wtorkowo już...
Nie wiem, czy jeszcze zawiązują... A zważyło liście?
Wydaje mi się, że co miało dojrzeć, to już dojrzało... Choć u Ciebie chyba cieplej... Ja bym już zebrała nasionka.
Ewo, lubisz fuksje?
My wymyslilismy prezenty i kipujemy od listopada co by wlasnie nie kupowac na ostatnia chwile.ja tok szczerze mowiac nie lubie.a teraz mam luzko pelne prezentow
M w tym roku kupil papier wiec nie jest wyjatkowo szary a glamour...
Jana, ależ Ciebie cieżko nakarmić tymi fotkami Wiecznie głodna
Oj, przeceniasz mnie, nie mam kolekcjonerskich roślinek.
Ale liczę na parę nowości w przyszłym roku. Zdradzę jedną: mam w planie wysiać kamelinę. No dobra... Arisemę amurską też Ma je ktoś?
Pokażę w zamian moje ulubione pelargonie: różyczkowa i gwieździsta. Różyczkowa dość późno zbiera się do kwitnienia, ale warto na nią czekać...
Gwieździsta zaś to moja najlepiej kwitnąca pelargonia, kwitnie tak niestrudzenie jak na zdjęciu przez cały sezon, choć stawiam ją na parapecie od północy.
taki wczoraj stroik kupiłam na kiermaszu w przedszkolu mojego dziecka i seledynowy pompon, który całkiem nie pasował do zestawu dekoracji jakie tam sprzedawano, ale mi się spodobał, bo taki wiosenny się wydał
Miałam zdjęcia mebli w trakcie roboty, ale nie mogę ich znaleźć. Chyba usunęłam... Nie mam teraz aparatu niestety, jak zrobię, dam Ci znać i wrzucę fotkę. Na pocieszenie orliki, które też uwielbiam. Bezkrytycznie Mam setki orlików, a będą tysiące, bo jeszcze rozsiałam Żółtych tylko jeszcze nie mam.
Danusiu, po obejrzeniu Twoich przepięknych dekoracji zrobiło mi się na duszy tak cieplutko i sympatycznie. Wydaje mi się, że przeniosłam się na chwilę w jakiś bajkowy klimat jeszcze z czasów dzieciństwa, w którym wszystko było beztroskie i takie radosne. Swoją osobą i poczynaniami dajesz nam własnie takie wspaniałe przeżycia...Dziękuję Ci za nie...