Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 10:30, 15 gru 2015

Ide pakowac ostatni prezent
siakowa 10:31, 15 gru 2015

Kuba napisał(a)
U mnie jest tak- pranie i prasowanie odbywa się tylko w łykendy- ja mam czas dla domu, dziecko zwozi brudy z internatu itd. Pralka pierze a w tym czasie suszarka suszy.suszę zawsze do suchości nawet wełniane swetry. Co do szafy składam a co do prasowania rozkłada na desce do prasowania żeby się nie pogniotło- rzeczy z suszarki są dość podatne. Na koniec prasuję- zazwyczaj wszystkiego jest najwyżej na 30- 40 minut przy żelazku.

amen
kasia_w 10:36, 15 gru 2015

Zwariowłay/li! 58 postów o praniu, błeee ;(
lindsay80 10:38, 15 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
Ide pakowac ostatni prezent

ja jeszcze nic dla nikogo nie mam, a najgorsze, że pomysłów nie mam - jutro może sie wybiorę na zakupy i pójdę na żywioł, bo czasu na zastanawianie już nie ma.
nawigatorka 10:57, 15 gru 2015

kasia_w napisał(a)
Zwariowłay/li! 58 postów o praniu, błeee ;(

nawigatorka 10:59, 15 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

ja jeszcze nic dla nikogo nie mam, a najgorsze, że pomysłów nie mam - jutro może sie wybiorę na zakupy i pójdę na żywioł, bo czasu na zastanawianie już nie ma.

My wymyslilismy prezenty i kipujemy od listopada co by wlasnie nie kupowac na ostatnia chwile.ja tok szczerze mowiac nie lubie.a teraz mam luzko pelne prezentow
M w tym roku kupil papier wiec nie jest wyjatkowo szary a glamour...
Konieczki 11:05, 15 gru 2015

Dzięki kochane kobity o wykładzie na temat pralko-suszarki, wiem co kupić, dawno się łamała i wiem.
Asia pieknie zapakowany prezent. Ja rozdałam prezenty na mikołaja (tylko dzieciom w rodzinie) teraz muszę kupić dla wszystkich... Tylko czy mi starczy po zakupie pralki i suszarki
lindsay80 11:28, 15 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

My wymyslilismy prezenty i kipujemy od listopada co by wlasnie nie kupowac na ostatnia chwile.ja tok szczerze mowiac nie lubie.a teraz mam luzko pelne prezentow
M w tym roku kupil papier wiec nie jest wyjatkowo szary a glamour...

co dostanie babcia Kazia? chyba dobrze przeczytałam... też miałam babcię Kazię. Teraz babcia została tylko jedna, jest dla niej zrobiony wianek i będą pierniczki i dojdzie zdjęcie w ramce mojej córki.

U nas nie ma losowania - widujemy się tak rzadko i nie jest nas bardzo dużo więc jakoś idzie przetrwać zakup prezentów dla wszystkich.
Skłamałam troszkę bo mam już dla dzieciaków prezenty - dla dziewczynek z rodziny komplety czapka-komin, które szyje znajoma, dla chrześniaka sweterek i grę Dobble (swoją drogą bardzo polecam).
nawigatorka 11:50, 15 gru 2015

Konieczki napisał(a)
Dzięki kochane kobity o wykładzie na temat pralko-suszarki, wiem co kupić, dawno się łamała i wiem.
Asia pieknie zapakowany prezent. Ja rozdałam prezenty na mikołaja (tylko dzieciom w rodzinie) teraz muszę kupić dla wszystkich... Tylko czy mi starczy po zakupie pralki i suszarki

Jak sie ograniczysz to moze wystarczy jak juz bedziesz miala to napisz jaka i jak sie sprawdza
nawigatorka 11:55, 15 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

co dostanie babcia Kazia? chyba dobrze przeczytałam... też miałam babcię Kazię. Teraz babcia została tylko jedna, jest dla niej zrobiony wianek i będą pierniczki i dojdzie zdjęcie w ramce mojej córki.

U nas nie ma losowania - widujemy się tak rzadko i nie jest nas bardzo dużo więc jakoś idzie przetrwać zakup prezentów dla wszystkich.
Skłamałam troszkę bo mam już dla dzieciaków prezenty - dla dziewczynek z rodziny komplety czapka-komin, które szyje znajoma, dla chrześniaka sweterek i grę Dobble (swoją drogą bardzo polecam).

Dobrze dobrze.swoja droga babcie M i moje mialy tak samo na imie. Kazia jak i druga Babcia dostana jedwabne szale/chusty-jedna klasyczna,jedna komin.kolekcjonuje na takie okazje rozne pudeleczka i tu uzylam.takiego po duzej ledowej zarowce-zreszta w takim samym jaja Kokoszce wysylalam kartoniki fajnie.sie.pakuje i dobrze wyglada. A husty w TK kupilam w dobrej cenie polecam. Ale ciiii...
To nie tak zle u Ciebie z prezentami w takim azierazie.ja przyjaciolom szylam w zeszlym roku kominy z dreskówki.
U nasblosowania nie ma bo u nas Mikolaj przynosi przeciez prezenty jeszcze