Kasiu pytałaś się mnie o rozplenice little bunny /boy. Mam jedne i drugie i ich nie rozróżniam. Boy to odmiana wyhodowana przez Tomka Grochowskiego
Na zdjeciu te trawki malutkie, okrągłe z kłosami to własnie te little w moich ulubionych beberysach. Wyższe trawki to rubrum , która już wyłysiała i zmarzła
Dzisiejsza sobota była wyjątkowo wietrzna, w nocy polało, więc liście muszą sobie podeschnąć na zbieranie....dzień poświęcony dla domku, jutro mam dzieci na obiedzie, więc większość czasu to kuchnia master szefa, ocena potraw jutro ...mam nadzieję, że będzie pysznie jak u mamy i przyjemnie spędzimy czas niedzielny
Ja też jak tylko zaczęły wypuszczć pierwsze pąki. Po prostu skradły moje serce Obfociłam każdego kwiatucha a teraz pozostały po nich tylko wspomnienia.
Basiu ale ładny grudnik ,nie widziałam białego ,musze zajrzec do jakiegoś marketu,piernik zrobię po niedzieli dziękuję jeszcze raz za przepis ale duzo materiało na kompost liściowy pokazałaś :0 miłego
Podczas gdy już prawie wszystkie jesienne kolorki są zgrabione w workach, leszczyna ma swoje 5 minut . A buczek jej wtóruje. Jednak wiosną dopiero go przesadzimy, kiedy wyznaczymy do końca linie rabat.
Pozdrawiam serdecznie zbiorowo Foty mam mało ciekawe, ale coś tam nawet kwitnie to wrzucam bo to jednak ostatnie kwiatkowe podrygi są już ...... chociaż ciemiernik ma już malutki pączek