Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 20:44, 10 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Tak czułam
A gdzie Igunia jak w pracy mamunia???

Przecież ma już 15 mcy, może zostawać sama na te parę godzin . Tak na serio - w domu z tatuniem
sylwia_slomc... 21:31, 10 gru 2015

Katkak napisał(a)

Przecież ma już 15 mcy, może zostawać sama na te parę godzin . Tak na serio - w domu z tatuniem

Niedobra mamusia nie wie , że do 7 lat tylko pod opieką dorosłych bo inaczej kryminał
Szczęście , że z Tatuniem, a nie w żłobku
kasiek 18:57, 11 gru 2015

Agania napisał(a)

Subtelne przybrane, ale widać je z daleka, cudowna świąteczna conica.
Pogoda wiosenna, dla mnie to dobrze, mogłam sprzątać na bylinówkach, poczyściłam oczko przed tarasem, odkurzałam liście, podkompostowałam donice z kulkami i podlałam....sprzątam i końca nie widać

U Ciebie ślicznie

U Ciebie pewnie na weekend będą świąteczne przymiarki
Powodzenia
kasiek 18:57, 11 gru 2015

Bogdzia napisał(a)

Przyleciałam go zobaczyc ale myslałam że w dziobie go będzie miał , a to cwaniak kto by pomyślał?

Czyżby korników brakło ?
kasiek 19:00, 11 gru 2015

Katkak napisał(a)
Kasiulka to jedna z ważek. Może być? Kolorki nawet fajniejsze niż moich bym powiedziała .

Skrzydełka można przyginać, wyginać, więc się nie przejmuj, uformujesz jak będzie Ci pasowało . Szkoda, że u Filipka w szkole nie ma takich akcji ze świątecznym kiermaszem . Biedna Darusia, ale faktycznie szaleje teraz ten wirus, bo kolega też miał. Moje ciemierniki też osłonięte, też w lekkim cieniu, a jednak leniuchy . Ogród skąpany w słońcu piękny. O tej porze roku cieszy każdy promyk, a tu ich aż tyle . U nas też dziś słonecznie, choć wietrznie bardzo. Pozdrawiam .

Cudowna ta ważka Kasiulka! Pewnie nad wodą wyląduje
Cieszę się że tak to lubisz - ja już mam dość tych ozdóbek, dobrze że już do szkoły koniec
kasiek 19:01, 11 gru 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ogród pięknie ozdobiony aż dzięcioł musiał zobaczyć Fajne zdjęcie
Buziaki i zdrówka życzę córci

Ozdoby są ale gdzie śnieg? To największa ozdoba...
Dzięki za życzonka, już śmiga
kasiek 19:02, 11 gru 2015

WilczaGora napisał(a)
ale mnie ptaszkami ucieszyłaś
macham Wilczą łapą

p.s.dziękuję za spacer jesienno-zimowo- wiosenny

A proszę i zapraszam za każdym razem, mimo że pogoda śmieszna to nie mogę się doczekać aż jutro wyjdę coś porobić
kasiek 19:03, 11 gru 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Wspaniałe zmiany w ogrodzie,pieknie przystrojona conica
Co do pięknotki,czytałam,że dobrze,aby obok siebie rosły dwieto jak z borówkami-wzajemne się zapylają i minimum dwie sztuki wpłynie na ilość pięknych fioletowych owocków,pozdrawiam mikołajkowo

Dziękuję
Tak wiem o pięknotce jak i ostrokrzewach - tylko z miejscem gorzej
kasiek 19:07, 11 gru 2015

AGDULA napisał(a)
Kasiu, odszukałam to Twoje oczko w budowie, napisz ile w najgłębszym miejscu jest głębokości?
Chciałam zacząc wytyczac u siebie oczko dopiero wiosną, ale tak mnie zainspirowałaś, że juz zaczęłam nad nim pracować. Na razie usunęłam kilka roślin. tj przesadziłam.

Najgłębiej jest 1,10m. Nareszcie nie musze karasi chować na zimę. Ciesze się że dałam Ci powera
Zima bez mrozu to doby okres na kopanie, ziemia jest jak masło Poza tym dziel robote by uważać na zdrowie, co miesiąc po trochu Powodzenia i będę kibicować.
kasiek 19:09, 11 gru 2015

Milka napisał(a)
Piękny dzięcioł tak sobie patrzę...wiosna, gdyby nie ozdoby świąteczne
i czyżby kos się kąpał???

Pierzaści przyjaciele wciąż sie w tej wodzie kąpią, jak widać hart ducha jest