Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:13, 17 maj 2012

Do góry
Wróciłam ale następnym razem rowerem jadę do stolicy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:52, 17 maj 2012

Do góry
Sylwia przechodzę na emeryturę ....
Ogród Dominiki 19:51, 17 maj 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Cudowna wiadomość,niech się zdrowo chowa Maleństwo
Galeria podana smacznie i chyba widzę tulipany ,których nie mogłam u siebie dostać ?
Nazwa wyleciała,ale jak sobie przypomnę to zapytam z ciekawości
Pozdrawiam serdecznie Mamę

Podłączam się do pytania Marty. Ja pytam o te pełne białe z delikatnym cieniem różowego i zielonego, takie ślicznie pomponiki
Ogród Dominiki 19:47, 17 maj 2012

Do góry
Domi napisał(a)

A co to za cudeńko Dominiko???
Zlituj się taki ogród u kobiety w połogu A gdzie chwasty?????

To jest goździk siny. Chwastami zajęła się moja kochana Mama

Mama super!!! A goździk siny sobie posadziłam tylko nie wiedziałam, że tak może wyglądać ???
Mój mały raj na ziemi :) 19:45, 17 maj 2012

Do góry
Efekt będzie jeśli nie wymarźnie ...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:42, 17 maj 2012

Do góry
Idę Was poczytać aby się uspokoić.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:37, 17 maj 2012

Do góry
GabiK napisał(a)
Mojemu do śmiechu nie było.
Strasznie się wkurzyłam. Obiad na stole, telefon dzwoni, myślałam, że informuje o szczęśliwym lądowaniu, a tu informacja, że jest na lotnisku, ale w Barcelonie.
Drugi raz z tą samą koleżanką spóźnił się na samolot. Dwa lata wcześniej wysiedli z pociągu na lotnisko zrobić zdjęcia jezioru Como i następnym już nie zdążyli. Samolot odlatywał 2 godziny wcześniej niż myśleli. A następny do Warszawy był za 4 dni. Lecieli jakoś strasznie w kółko, przez Londyn, do Katowic i z Katowic pociągiem. W Warszawie mieli tylko 14 godzin opóźnienia.

Przy trzecim wspólnym wyjeździe wracali innymi samolotami, tak na wszelki wypadek.

Gdybym M dzisiaj osobiście nie poznała to bym snuła dziwne przypuszczenia odnośnie koleżanki
Ale jemu chyba się to miało prawo przydażyć, po dzisiejszym dniu tym bardziej w to wierzę....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:35, 17 maj 2012

Do góry
Jezus uszkodziłam Gabik auto.
gabiK wybacz, trzeba było Ci kosodrzewiny poskubać a nie jeździć na wycieczki po Komorowie...
M dzielny i nie okazał krzty zdenerwowania.... Gdyby nie był taki opanowany to bym chyba zeszła z tego świata
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:32, 17 maj 2012

Do góry
Pierwszy raz byłam wzywana przez megafon na lotnisku, jak juź przybiegłam do odprawy to przynajmniej nikt się nie krzywił, że 30 osób w kolejce wyprzedziłam... A teraz siedzę bo lot opóźniony...
Jak dodam, że Jarka GPS dwukrotnie nam koniecznie kazał wpław przez jezioro z Komorowa na lotnisko jechać to już mieliśmy dość.
A jak na Krakowskiej gość nam w bok wjechał to jak wymiękłam.....
Ja nie wiem jak Gabik to wytrzymała, Jarek bez dokumentów zawiózł mnie na lotnisko a Gabi spisuje oświadzczenie od sprawcy..,
O matko takiego dnia dawno nie miałam....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:28, 17 maj 2012

Do góry
Anula ja się cieszę, że cię poznałam, szkoda że tak kruciutko.
Lot do Wrocławia opóżniony o co najmniej godzinę....
Nie będę pisała ci się stało po drodze na lotnisko....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:24, 17 maj 2012

Do góry
Danusiu powiem tylko jest CUUUUDOWNIE.
Pozdrawiam z lotniska, samolot opóźniony...
Ogród Magdalenka 13:40, 17 maj 2012

Do góry
Gratuluję i jeszcze się chyba zalapię na równe 100!!!
Lecę w kulki... 13:39, 17 maj 2012

Do góry
Gałązka z kostki brukowej, brzmi interesująco, ale to powinna być zemsta dla producenta a nie brukarzy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:35, 17 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

co do kolegi to dziwne, przecież sprawdzają bilety !?
ale każdemu może się przytrafic

wiesz jak to jest, jak ktoś okaże życzliwośc, to się go człek trzyma ręcami i nogami! bo to co najmniej niecodzienna sytuacja

No i potem jakie fajne wspomnienia

Sebku po czasie tak ale chyba z perspektywy lat się na to tak patrzy a nie w momencie zdarzenia
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:34, 17 maj 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)

wiesz jak to jest, jak ktoś okaże życzliwośc, to się go człek trzyma ręcami i nogami! bo to co najmniej niecodzienna sytuacja

Były podstawione dwa autobusy jednocześnie.
Kolega do tej pory nie wie jak to było możliwe, nie przyznaje się ale chyba była pomroczności jasna, tylko nie wiem czy jego czy obsługi samolotu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:32, 17 maj 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)

Aia masz rację, życzliwość nas zaskakuje
Ale nie na ogrodowisku bo tu to codzienność
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:30, 17 maj 2012

Do góry
GabiK napisał(a)
Anula, samolot LOT-u ale obsługa hiszpańska, w Barcelonie. Dlatego tyle kosztowała ta przyjemność zostania na dodatkową noc. Na szczęście wyjazd służbowy, firma zwróciła za hotel, ale za nowy bilet już nie.
Myślę, że chcieli przykryć swoją obsuwę i zachowali się agresywnie.
Koledzy z tej samej konferencji siedzieli w samolocie i ze zdziwieniem obserwowali, jak stewardesa odliczyła pasażerów, powiedziała, że wszyscy są i można lecieć. Rzucili się protestować, że 2 brakuje, ale są na lotnisku, na pewno chcą lecieć, żeby ich wzywać i wywołali lekką panikę. Akurat wtedy J. z koleżanką pojawili się u bramki i pani im powiedziała, że samolot odleciał. Oni na to, że jak to odleciał, skoro jeszcze jest 15 minut do godziny odlotu (bramki zamykają na 20 minut przed odlotem) i co w takim razie z bagażami, które były w samolocie (bo na lotnisku byli i zdali bagaże dwie godziny przed odlotem). Wtedy Pani przy bramce spanikowała, gdzieś zadzwoniła, okazało się, że samolot stoi i to im przed nosem. Ale jest już po odprawie i nie mogą wejść na pokład.
Linie lotnicze/obsługa lotniska woleli wywalić wszystkie bagaże, wypuścić ludzi na płytę z powrotem, każdy wskazywał swój bagaż, który ładowali z powrotem i mógł iść do samolotu, aż po prawie godzinie zostały tylko ich bagaże i mogły wrócić na lotnisko. A oni na to patrzyli przez szybę prawie ze łzami w oczach, bo spóźnili się na samolot i podobno odleciał bez nich.
Nie wzywali ich przez megafony, bo panience z obsługi coś się pochrzaniło i wg niej na pokładzie był komplet.

no to współczuję ... Mam nadzieję, że nieszczęśnika dzisiaj poznam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:56, 17 maj 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Jak Konstancja będzie takie "krótkie"posty pisać to i limitu nie starczy ))))Ale fajnie się czyta niech pisze

to była kwintesencja z 200 stron ... ja mam 300 stron karniaka

Nie tłumacz się tylko pisz ))))))

Ni właśnie gdzie IZA? pisz !
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:55, 17 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
No przygody mieliście niesamowite....

Ja miewam z powodu roztargnienia często przygody ale widzę, że Iza chyba też
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:53, 17 maj 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)

Oby i tej pani z władzą kiedyś się podobna sytuacja przytrafiła.. Będzie wiedzieć, jak to jest .

otóż to !

Nie nie! nie życz drugiemu co tobie nie miłe tak mawia moja mama. Może kiedyś na nią zdenerwowany pasażer, który się spóźnił na lot na nią nakrzyczał???
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies