Witaj Madżenko, wątek podczytuję z ukrycia, gdyż nie miałam śmiałości wejść oficjalnie do tak znakomitego ogrodu, ale skoro 1000 stronka, to odważyłam się... Zamiast kwiatka, moja koniczynka...
Kasiu ciesz się przytulaj i całuj ,bo jak urosną to dopiero byś chciała czas cofnąć ....śliczna wnusia
Wybieram się do Gosi ale tak na 50% ,jak pozałatwiam wszystkie sprawy do soboty to może przyjadę,sama to nie mam odwagi tak jechać bo to jednak kawałek drogi.
Gratki na 300 stron.
Kto to do mnie jeszcze nocną porą zaglądał? Sylwia z kamiennego ogrodu! Odzew mój dopiero rano.
Dobrze masz! Ogród z wodą i zaraz za oknem! To jest moje chciejstwo nie urzeczywistnione.
Uwazam, ze rabata z erecta jest fenomenalna, w sumie prosta, niby nie wymyslne rosliny, a wrazenie boskie, juz kombinuje gdzie ja u siebie wcisnać
Tez dolozylabym swierki pozdrawiam
Pytałaś kiedyś o hortensję szorstkolistną. Moje dwa krzaczki zakwitły po raz pierwszy po 6 latach. Ponieważ trzydziestka ogrodowych nie kwitła w tym roku moja radość była ogromna.
Sylwia to pewnie tu też jeszcze nie
z tyłu to od lewej: Kozi Wierch (2291), Kozia Przełęcz Wyżnia, Kozie Czuby, Kozia Przełęcz (2137), Zamarła Turnia (2179), Zamarzła Przełęcz i dalej niewidoczny Zawrat i z tego kierunku się idzie
a na avatarku za moimi plecami to właśnie też część tej drogi