Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Rumianka 23:00, 01 gru 2015

Ale masz wielgachne drzewa. Twój park jest taki dostojny, tylko spacerować... no tak, ale kto by tu wszystko zrobił, prawda?
Sylvana 23:05, 01 gru 2015

Ostatnio wszyscy pokazują swoje wizerunki, więc i ja postanowiłam Wam się pokazać.
Zdjęć z ogrodu nie mam, bo jestem zawsze zajęta...a i nie ma kto pstryknąć...trochę mnie...trochę prywatnie..........jutro wytnę

Słowacki Raj - blisko a urokliwie

Słowenia

Sylvana 23:07, 01 gru 2015

Rumianka napisał(a)
Ale masz wielgachne drzewa. Twój park jest taki dostojny, tylko spacerować... no tak, ale kto by tu wszystko zrobił, prawda?

Ja oglądam dopiero teraz - na zdjęciach, bo przez cały sezon patrzę tylko pod nogi
Rumianka 23:12, 01 gru 2015

Sylvana napisał(a)
Ostatnio wszyscy pokazują swoje wizerunki, więc i ja postanowiłam Wam się pokazać.
Zdjęć z ogrodu nie mam, bo jestem zawsze zajęta...a i nie ma kto pstryknąć...trochę mnie...trochę prywatnie..........jutro wytnę

Słowacki Raj - blisko a urokliwie

Słowenia

Fajnie, że jesteś taka odważna. Oj, takie ekstremalne sporty to nie dla mnie, mam lęk wysokości, wody też się boję...
Sylvana 23:17, 01 gru 2015

Też się trochę bałam ale chęć przygody zwyciężyła....trochę adrenalinki dobrze robi na zdrowie....psychiczne (u mnie)
Sylvana 23:56, 01 gru 2015

Wątek Tatrzański dla Zbyszka

Zimowe Wrota Chałbińskiego

i Przełęcz Zawratowa

sylwia_slomc... 00:19, 02 gru 2015

Sylvana napisał(a)
Troszkę sie zmieniło....nawet u mnie....chociaż w porównaniu do innych ogrodów dzieje się nie za wiele.....
Drzewa...drzewa.....drzewa

Oj żebyś Ty wiedziała jak ja Ci właśnie tych drzew zazdraszczam
A muszę czekać , aż te moje 20cm urosną
Fajne to lodowisko jak bym była sąsiadkom to bym się wpraszała ....a co
Ciekawa jestem tego mostku bo my przez zimę chcemy podziałać z tym na suchym strumieniu. Waldek ma racje takie zwisające z kamieni byłyby super, floksy dadzą rade , irga płożąca też
hanka_andrus 06:18, 02 gru 2015

Kamienie i Sylwana, drabina do nieba! Podziwiam!
Takie ekstremy zdecydowanie za mną! Nawet na 3 szczebelkową nie wchodzę!

Dobrze, że zmieniasz otoczenie na czas urlopu. Bo w ogrodzie można się zakopać na amen!

Udanych kolejnych wyjazdów!
Anda 10:48, 02 gru 2015

Hej Sylwio, bardzo miło Cię zobaczyć. Śliczna dziewczyna jesteś (te wysokie kości policzkowe, ach) Pozdrawiam

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
margaretka3 11:00, 02 gru 2015

O, śliczna kobietka I ile energii w ciele Nad przepaścią z nogami w dół to ja bym nie usiadła