Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:02, 26 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pięknie masz i tyle Mogłabyś kiedyś z bliska pokazać ten biały wianek z półki w ścianie? Z czego on jest zrobiony?
on jest świetny bo może sobie tam leżeć cały rok kupiłam go ubiegłym roku w tendom i bardzo go lubię
http://tendom.pl/products/wianek-dekoracyjny-leave-sr-30cm
Ogród w budowie - nieustającej 21:00, 26 gru 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Jak zwykle z przyjemnością przeczytałam tak twórczy post śliczne ozdoby, wianek z doniczkami do schrupania normalnie a dziwnym zbiegiem okoliczności dziś u mnie w domu pojawił się klucz francuski i śruba z czekoladowego warsztatu, żałowałam tylko, że dla mnie nie było jakiegoś sekatora lub szpadelka, taczka też by wystarczyła
pozdrawiam jeszcze świątecznie

Widziałam u Ciebie bombki z koronką i przez Ciebie mam kolejne przedmioty pożądania. Dobrze, że nie mroczne.

Szkoda, że nie masz sekatora albo choćby łopatki, zawsze to bardziej przydatne rzeczy dla ogrodnika. I chyba czekolady więcej.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:41, 26 gru 2014

Do góry
Pięknie masz i tyle Mogłabyś kiedyś z bliska pokazać ten biały wianek z półki w ścianie? Z czego on jest zrobiony?
Ogród pod trzema dębami 19:25, 26 gru 2014

Do góry
Fajny pomysł an tego anioła, w przyszłym roku synek może podpatrzy

wianek nad kominkiem cudny
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:14, 26 gru 2014

Do góry
Marzenko- w tym roku pięknie Ci wyszło zamknięcie kokoszki

Alex- o tak kup dla swojej babeczki malusiej , kształtuj gust

Kasia- ja mam wianek tak, na środku u góry jakby oda samej futryny mam wbity mały gwóźdź i zawsze na żyłce wieszam. Ale u ciebie chyba metalowe więc tak rady nie da
Ja szary papier nabyłam w normalnym sklepie z art. Papierniczymi.

Ana- na szczęście boa Twoje dotarło, byłam , widziałam

Girczusiu
- pytasz o małe kulki? To kupione cotton balls. A te duże to kupione pompony tiulowe.
Kamasja- a nawet jakbyś podpatrzyła coś to bym przecież tylko dumna być mogła a nie zła :

Dziękuję wszystkim za miłe słowa, życzenia i że zaglądacie.

Stychaz- wypieki były, teraz brzuchy mamy pełne (jak ja nie lubię takich siedzących świąt) w przyszłym roku zarządziłam zmiany!! Dość!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 16:31, 26 gru 2014

Do góry
...Danus, wpadam na chwile na Ogrodowisko i jak zawsze zaczynam od Bukszpanowego nie tylko dla mnie Twoje dekoracje zimowe są bombowe, ogród cudny...chociaż przyznam szczerze że zima dla mnie mogłaby nie istnieć...
...jemiola w moim domu gościła juz tydzień przed świętami, kombinowalam z niej wianek, ale to bardzo trudny materiał na fajny gęsty wieniec na drzwi, niestety...
...pozdrawiam jeszcze swiatecznie...
...ogrzewanie podłogowe w połączeniu z dobrą nalewka...hmmm...mniam...

PS.
...dzisiaj pierwszy raz widzieliśmy nasz ogród Twojego projektu poproszony śniegiem... super...
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 15:20, 26 gru 2014

Do góry
A ja spełniam obietnicę i pokazuję mój salonik po przedświątecznym małym remoncie

PRZED:

PO:

Prezentuję tegoroczną choinkę

oraz tegoroczny nowy wianek na drzwi zewnętrzne

I pozostałe dekoracje

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:26, 26 gru 2014

Do góry
Ciastkowe wróżki

i aniołek na saneczkach...wianek z jerzykiem porwała mi córcia

Ogród w budowie - nieustającej 01:25, 26 gru 2014

Do góry
Jak zwykle z przyjemnością przeczytałam tak twórczy post śliczne ozdoby, wianek z doniczkami do schrupania normalnie a dziwnym zbiegiem okoliczności dziś u mnie w domu pojawił się klucz francuski i śruba z czekoladowego warsztatu, żałowałam tylko, że dla mnie nie było jakiegoś sekatora lub szpadelka, taczka też by wystarczyła
pozdrawiam jeszcze świątecznie
Mała Eleczka 21:11, 25 gru 2014

Do góry
tusiawka napisał(a)
Ja też napiekłam ciasteczek i dzieci popakowały w małe pudełeczzka dla rodziny.
A wianek sama mchem okładałaś, czy kupiłaś?
Ja zamawiałam na Alle i na 4 szt. Tylko jeden był jako tako prosty.
Mniejsze, na świecowe stroiki były proste ale w tak różnych rozmiarach, że raz świeca wypadała, a raz trudno było ją wcisnąć.

Ciasteczka własnej roboty uważam za fajny prezent od serca no i angażowanie dzieci też jest dobrym pomysłem

Wianek kupił eMek. Ku mojemu zdziwieniu mech był tylko z przodu a tylnia strona wianka była goła, słomiana. Nie zdarzyło mi się nigdy kupić wianka połowicznego No i oczywiście kosztował tyle samo

Nie pomyślałabym, że można kupić krzywy wianek przez internet, albo w różnych rozmiarach. Dzięki, że o tym piszesz, bo mnie czasami kusi, żeby nabyć wianek przez internet.

Buziam
Ogród Magdalenka 17:03, 25 gru 2014

Do góry
Madziu Wesołych Świąt jeszcze.
Piekny ten wianek z mchu! Ja też już marzę o szalenwtwie gieldowym
Ogród w budowie - nieustającej 14:16, 24 gru 2014

Do góry
Pora na moje tegoroczne "hendmejdy".

Najpierw na zewnątrz. Niestety, z powodu upiornych wiatrów od paru dni, musiałam zminimalizować ozdobniki, jodła broni się sama.

Wielki wianek ogrodnika, z doniczkami:

Girlanda nad drzwiami wejściowymi:

Wianek na drzwiach, skromny niesłychanie. Wiatr i tak mu prawie rozwiązał kokardę.

Całe wejście, z dzwonkiem będącym kopią zeszłorocznego, ale bez zbliżeń, bo wietrzysko cały czas nim kręci.

A na tarasie srebrzyście i zielono, na szczęście tu jest zaciszniej, więc tarasowy stolik dał się ubrać.

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 12:55, 24 gru 2014

Do góry
Wianek z sówką wymiata... cudny
Wesołych ..buziaki.. spadam do miotły.. odlatuję
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:26, 24 gru 2014

Do góry

Wianek z jemioły

I kolejne lampki

Mała Eleczka 08:54, 24 gru 2014

Do góry
Ja też napiekłam ciasteczek i dzieci popakowały w małe pudełeczzka dla rodziny.
A wianek sama mchem okładałaś, czy kupiłaś?
Ja zamawiałam na Alle i na 4 szt. Tylko jeden był jako tako prosty.
Mniejsze, na świecowe stroiki były proste ale w tak różnych rozmiarach, że raz świeca wypadała, a raz trudno było ją wcisnąć.
Ogród Magdalenka 00:18, 24 gru 2014

Do góry
Po Nowym Roku , postaram się pokazać jak pięknie może wyglądać wianek z hortensji … będę taki mieć !

Wesołych Świąt
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 23:50, 23 gru 2014

Do góry
Martuś Twoj wianek i choinka cudnosci delikatne z klasa

zyczenia sle dla Cibie i Twojej rodzinki cieple i slodkie jak pierniczki
Mała Eleczka 23:40, 23 gru 2014

Do góry
Wianek ala pędziwiatr zorobiany w 5 minut

Ogród Magdalenka 23:37, 23 gru 2014

Do góry
Na kominku wisi wianek w srebrze

Ogród Magdalenka 23:34, 23 gru 2014

Do góry
Też już nie mogę się doczekać, jak będziemy szaleć na giełdzie Ewo, dzisiaj widziałam piękne ciemierniki , duże , zdrowe ale po 40 zł …

W tym roku, na giełdzie , był duży wybór wianków, gotowych podkładów . Na drzwiach mam duży wianek z mchu
i udało mi się go ubrać w światełka … poradziłam sobie również z kablem , nie przeszkadza w otwieraniu
i zamykaniu drzwi Nie używałam kleju na gorąco, bo nie chciałam go niszczyć , mam nadzieję że przetrwa do dekoracji wiosennych ...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies