Kochani, serdecznie dziękuję za wszystkie ostatnie miłe wpisy Dziś jeszcze jestem w pracy. Wybaczcie więc...Zdjęcia ścian po metamorfozie wrzucę po świętach
Na Nadchodzące Święta życzymy Wam i Waszym Bliskim, łaski dostrzegania tego, co niewidzialne w tym,co pozornie zwykłe i normalne.
Smacznych, a przede wszystkim radosnych i magicznych Świąt w gronie najbliższych
Wesołych kochani Magia świąt nadal trwa i w dodatku spełniło się nieoczekiwanie jedno z moich świątecznych marzeń. Od rana mamy białe świętaNapadało całkiem sporo śniegu. Ciekawe jak długo się utrzyma, ale jak na razie jest bosko
jak dla mnie BOMBA, świetnie wam wyszło zupelnie inny salon, ja powiesiłabym cieżkie lniane zasłony, tak mi moja wyobraznia podpowiedziala i jest scandynawia
Wiesz, bałam się trochę tak radykalnej zmiany, miała być tylko jedna ściana, ale kupiłam za dużo tej farby i zdecydowaliśmy się pomalować nią 3/4 salonu. Wyszło naprawdę dużo lepiej niż sądziłam. Teraz tylko chyba muszę te rolety wymienić na inne, bo coś słabo pasują. Jak sądzicie?
A to druga strona Przed świętami, jeszcze bez rolet