Wow Pola ślicznie !
Ja syn i matura ? Ja dzisiaj chwilę grozy przeżylam bo się tak córka na ustnym polskim zdenerwowała, że myśłała że nie zdała.....Egzaminatorki stwierdziły, że chyba źle temat zintepretowała... to było najgorsze 1,5 godziny mojego życiu w oczekiwaniu na wynik Ale oczywiście do przodu, zdała...
A i tak się licza u niej angielski, biologia i chemia. Czyli najważniejsze egz w poniedziałek i wtorek
Kilka dni mnie u Ciebie nie było a tu taka super imprezka. Zazdraszczam!!!
Jak Gosia wygra w totka to mi chociaż miejsce parkingowe przydzielcie cobym ogrodowiskowe sąsiedztwo miała i mogę liście po brzozie wymiatać
Brzózka cudowna, pnie takie jaby prosto z lasu była przeniesiona. A dlaczego musi się przekorzenić????
A ta biala kora to doorenbos czy pożyteczna bo nie doczytałam ???
Boćku mi na tej mydlanej rabacie brakuje ciemnej dużej zieleni, czy ta choina (chyba sośnica) szybko rośnie bo może ją kulą cisową lub bukszpanową podsadzić albo wymienić ją????
Bożenko cudowne zdjęcia!!! Karnawał barw i kwiatów rozpoczęty!!!
Zdradź mi proszę tajemnicę co to za gatunek drzewa o bordowych liściach po rpawej stronie zdjęcia. Na klon palmowy za duży...?
Marzenko one są taniutkie u nas za takie średniej jakości muszę płacić po 10zł, dlatego chcęciągnąć te Wrocławskie przez całą Polskę Powiedz mi jeszcze jaki jest dokładnie adres plantacji i telefon
Aniu potwierdzam na tę wielkość są bardzo tanie. Namiary podalam ci na maila
Aniu, jak będą takie upaly, to ja się nalatam z 30 metrowym wężem Kran z wodą mam tylko z tyłu domu Przegapilam moment, jak robili u nas hydraulikę i teraz muszę biegać z długaśnym wężem Ziemia u nas kiepska. Wsiąka jak w gąbkę, a nie mam dużych drzew, wiec wszystko jak na patelni Podlewam cały ogród min.3 godziny
Dołączam do klubu biegających ze szlaufem z jednego kraniku....
Ania rabta Ci wyszła super. Mi do cisów brakuje tylko traw- rozplenice lub miskanty.
A upaly z 2007 pamiętam bo pracowałam w budynku na poddaszu bez klimatyzacji......
chciałam dodać że takie kolumny/podpory były u Szmitów w ogrodzie . Poczytalam coście popisaly i spadam bom zmęczona i wszystko mnie boli...
Marzenka miałaś dzwonic dla kogoś o bukszpany czy mają, dzwoniłaś? bo nie wiem zamawiać u nich czy nie...
Mają zamaiwaj. C z odbiorem. W sobotę będę u nich to mogę dla Ciebie zamówić tylko napisz mi kiedy odbiór i jakie potrzebujesz.
mój chłopak będzie we Wrocławiu w piątek, potrzebuję z 50szt na ŁADNĄ obwódkę. U nich sie płaci na miejscu? bo ja bym wolała przelewem... niechciałabym dawać kasy pracownikowi
Chyba się nie płaci przelewem..... Dowiedz się może przyjmują przelewy.
W który piątek odbiera, za tydzień czy jutro?