Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Ginger 16:05, 10 maj 2012

Marzenko fajnie, że mnie odwiedziłaś z tym że wiem czego chcę to hmmm wiem że chcę mieć elementy drewniane bo lubię ten materiał w ogrodzie jak stąd mostek, studnia, wiatrak, płotek anty piesek,balustrada na tarasie i wędzarnia która jest na etapie budowy . Pozdrawiam i mam nadzieję, że będziesz mnie odwiedzać choć do pokazania mam mniej niż Ty ale jak napisałaś u mnie dopiero się uczę.
Milka 16:10, 10 maj 2012

Dziś wyjątkowo nie jestem na bieżąco, ale śledzę
Madzenka 19:01, 10 maj 2012

asc napisał(a)
Czyli stanęło na stożkach....... ja mam jeszcze 2 powojniki do zagospodarowania..siedza w doniczkach i czekają na wenę twórcza i czas....dlatego kibicowałam co wymyslisz ciekawego
No to dopijamy kawusie i do roboty

Stanęlo na stożkach bo oszczędności misze robić i nie będę 600 zł za podpory płaćić....
Aniu ty masz pergole na ktore możesz puszczac powojniki. Chyba że już ci miejsca brakuje widzialam twoje z różami i uwielbiam taki widok.
Madzenka 19:02, 10 maj 2012

ana_art napisał(a)
chciałam dodać że takie kolumny/podpory były u Szmitów w ogrodzie . Poczytalam coście popisaly i spadam bom zmęczona i wszystko mnie boli...
Marzenka miałaś dzwonic dla kogoś o bukszpany czy mają, dzwoniłaś? bo nie wiem zamawiać u nich czy nie...

Mają zamaiwaj. C z odbiorem. W sobotę będę u nich to mogę dla Ciebie zamówić tylko napisz mi kiedy odbiór i jakie potrzebujesz.
Madzenka 19:03, 10 maj 2012

ana_art napisał(a)
No widzisz tak to z tymi przesykami bywa.... wczoraj zamówiłam donice, koszt wysyłki 40zł, wziełam kilka zzwyczaj przesyłke płaci się jedna wpłaciłam kas i sie okazało że za przesylkę muszę dopłacić 160zł ! hmmmm jak się jest porywczym to trzeba było dopłacić mam nadzieje że całe przyjdą... bo znając moje ostatnie szczęście do zakupów to kto wie....

To bym się zdenerwowała.... Kurcze naciągaczy jednak pełno. Chyba że są ciężkie to ich tłumaczy ale pewnie wtedy cena nie jest już taka dobra???
Madzenka 19:04, 10 maj 2012

Ginger napisał(a)
Marzenko fajnie, że mnie odwiedziłaś z tym że wiem czego chcę to hmmm wiem że chcę mieć elementy drewniane bo lubię ten materiał w ogrodzie jak stąd mostek, studnia, wiatrak, płotek anty piesek,balustrada na tarasie i wędzarnia która jest na etapie budowy . Pozdrawiam i mam nadzieję, że będziesz mnie odwiedzać choć do pokazania mam mniej niż Ty ale jak napisałaś u mnie dopiero się uczę.

Ginger ja sie ucze od 10 lat i ciemna masa jestem, popełniam tyyyyyyle błędów. Dlatego cieszę się że jest ogorodowisko.
Madzenka 19:05, 10 maj 2012

irena_milek napisał(a)
Dziś wyjątkowo nie jestem na bieżąco, ale śledzę

Pozdrawiam Irenko idę w odwiedziny
popcorn 19:10, 10 maj 2012

ana_art napisał(a)
No widzisz tak to z tymi przesykami bywa.... wczoraj zamówiłam donice, koszt wysyłki 40zł, wziełam kilka zzwyczaj przesyłke płaci się jedna wpłaciłam kas i sie okazało że za przesylkę muszę dopłacić 160zł ! hmmmm jak się jest porywczym to trzeba było dopłacić mam nadzieje że całe przyjdą... bo znając moje ostatnie szczęście do zakupów to kto wie....

Masakra Mam nadzieje ze sa ciezkie i kazda przyjdzie osobno - tylko to tlumaczy sprzedajacego... jesli nie, to naciagacz
Marzenko kibicuje! Stozki! Mmm
Madzenka 19:13, 10 maj 2012

Karola dzięki, co do naciągaczy to potwierdzam
Idę sadzić trytomy - 21 szt....
Mala_Mi 19:27, 10 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Karola dzięki, co do naciągaczy to potwierdzam
Idę sadzić trytomy - 21 szt....

Moje trytomy nie przeżyły zimy...moze jedna...ale też kiepska
Na pergolach brak miejsca