o znalazłam ale to fota z przed dwóch lat albo i dalej/ Teraz jest wyższa ale od dołu kiepska. Nie mam fot z tego roku to pewnie za wiele nie kwitła. Słabo jąwidac niestety.
Aniu mam nadzieję, że będzie pięknie, ale Waldek studzi moje wizje upiększonego ogródka, chyba by mnie dobiło to, że będzie niewypał. Dziś sadziłam je 3 godziny.
Panuje tu "artystyczny" nieład ale ja takie właśnie lubię i cieszę się że Ci się podoba. Tu ta sama, tylko drugiej strony. Kiedy znikają peonie pokazuje się zebrinusik.
Podoba mi się i to bardzo , a jeszcze jak wisteria ją obrośnie
Fajnie w realu wygląda jak się z dalsza patrzy przez jedna bramę i widzi drugą jak odbicie lustra w lustrze mniej więcej taki efekt powstał
Za ciemno już było na ładne fotki w tygodniu może będą lepsze
teraz nawet ścieżka z piasku w tym miejscu ma sens....to do Tych co pytali czemu w tym miejscu ścieżka
Patrząc na zdjęcie trzeba sobie wyobrazić po prawej przed warzywnikiem są 3 świerki serbskie...po lewej żywopłot z grabu zrobi ścianę........i już wszystko wiadomo
Waldek ja widzę, że Ty nie za bardzo wierzysz w efekt mojego zamówienia, mimo, że trzymasz kciukiA ja wierzę, że zdążą się ukorzenić, że zdrowo przetrzymają zimę i pięknie mi się odwdzięczą za daną im szansę. I tego się będę trzymać.
Dziękuję wszystkim Mam dla Was kilka zdjęć z dzisiaj. Porobiłem już chyba ostatnie porządki, wygrabiłem wszystkie liście, związałem większość miskantów. Po ostatnich wichurach trochę je potarmosiło.
Na ambrowcu ostatnie liście.