Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 18:25, 21 lis 2015

Robiąc zdjęcie stoję na boisku moich chłopców czyli w sadzie i jagodniku....w przyszłym tygodniu w planie jest bramka do nogi

Ciemno już , ale co tam jeszcze trzeba sprzątnąć po robocie......udało nam się jeszcze zabezpieczyć siatką brzózki

ciemno wszędzie......żeby sobie tylko bażanty nie zrobiły z niej noclegowni

Sąsiedzi co w polu byli patrzyli na nas jak na wariatów
sylwia_slomc... 18:28, 21 lis 2015

Sylvana napisał(a)
Tak trzymaj...efekty są...dzieje się coraz więcej.....pokazuj....z chęcią oglądam....lubię jak coś się dzieje

Ta spódnica to raczej "spódnica"

Ha ha ha poleciałam patrzyć czy błąd zrobiłam zanim się połapałam
Sylvana 18:31, 21 lis 2015

A na mnie też patrzą jak na wariatkę, jak grabie liście po ciemku....ale ja mam zgrabione ....a oni nie....hi hi
sylwia_slomc... 18:32, 21 lis 2015

gobasia napisał(a)
No praca do ciemnej nocy ale super wyszło

Nam też się bardzo podoba.....jeszcze trzeba będzie wiosną zaimpregnować......a starszy syn się pyta czy wzdłuż całej ścieżki będziemy robić takie pergole.....że fajny by był taki tunel.....no i dał mi zagwozdkę ......bo nie planowałam....a teraz myślę
Katkak 18:33, 21 lis 2015

Sylwuś, ale czad . Rewelacyjnie to wygląda i kapitalny pomysł z tymi gałęziami wierzby . Wyglądają trochę jak poroże jelenia . Faktycznie super efekt jak przez jedną bramę drugą widać . Ale masz dobrze z chłopakami . A ja się głupiego domku dla owadów nie doproszę .
sylwia_slomc... 18:33, 21 lis 2015

Sylvana napisał(a)

Ścieżka się wije, rabatki się wiją....fajnie jest....i tak pod górkę...oby nie dosłownie

Kawał roboty dziś zrobione - brawo Wy
A dla Bohatera jakaś nagroda specjalna przydałoby się.....

O nagrodę to on się upomni...nie bój żaby....ale satysfakcja moim zdaniem mogłaby Mu wystarczyć
AsiaK_Z 18:34, 21 lis 2015

Sylwia, sąsiedzi patrzą i myślą, że ziemia się marnuje. Ty sobie kwiatki sadzisz i dziwne instalacje montujesz zamiast kalafiorów czy pora

Brawo dla Was, za każdą realizację Bohatera i pomocników mus nagrodzić
sylwia_slomc... 18:36, 21 lis 2015

Sylvana napisał(a)
A na mnie też patrzą jak na wariatkę, jak grabie liście po ciemku....ale ja mam zgrabione ....a oni nie....hi hi

No właśnie .....Oni maja pekinkę z pola zebraną .....a ja nową bramę w ogrodzie.....nie zamieniłabym się na ilość pracy za chiny ludowe.....choć pewnie za tą pekinkę miałabym takich bram ze 100......ale ta jest nasza
Sylvana 18:36, 21 lis 2015

Mała nagroda na zachętę .... to jeszcze ze cztery bramy postawi... i tunel będzie potem trochę zielonego i bajka
sylwia_slomc... 18:39, 21 lis 2015

Katkak napisał(a)
Sylwuś, ale czad . Rewelacyjnie to wygląda i kapitalny pomysł z tymi gałęziami wierzby . Wyglądają trochę jak poroże jelenia . Faktycznie super efekt jak przez jedną bramę drugą widać . Ale masz dobrze z chłopakami . A ja się głupiego domku dla owadów nie doproszę .

Spisaliśmy się to fakt....młody marudził, że ma gałęzie korować , ale jak zobaczył do czego potrzebne to się wziął za robotę i fajnie wyszło
Kasiu ze swoimi zdolnościami to pykniesz taki domek raz dwa bez proszenia eMusia