Ja też już czekam , a na przyszły sezon zbroję się w hortensje ogrodowe, Sebek, jakie wianki z tego som piękne i trwałe i przeróżne kolory …. miałam raz i nie doceniłam go … a możesz mieć taki jako całoroczny
no nie wiem co w tym jest chyba powrót do dzieciństwa, dziś się na dodatek poparzyłam ale już wiem że naparstek jest sposobem na poparzenia przy klejeniu małych elementów.
Mało ogrodowo u mnie ale za to kolorowo jak w ogrodzie
zamieniłam w świeczniku świeczkę na bombkę i jest fajniej a na dodatek położyłam w regałach choć gdzie po jednej luzem bombce
choinka stożek dostała za dekorację kilka kwitków hortensji
wymodziłam wianek który nie mam jak powiesić
poprawiłam ten pierwszy który nie zawiśnie i musi się wspierać jedynie o kominek
W tym roku jakoś dużo jemioły wokół … i to takie ładne okrągłe kule. Do tej pory widziałam same gałązki i te mnie nie zachwycały a wianek wołał do mnie weź mnie
Przysiadłam po pierogach a tu takie cudowności mam dla relaksu.
Ten wianek z cudnymi pierniczkami - prawdziwe? pięknie udekorowane
a opowieść o buku za serce chwyta i zazdrość się we mnie budzi dlaczego ja nie mam szkółki z duszą ale trzeba stłumić zazdrość a wytłumacznie jest - nie ma bo bym straciła rozum
Jolcia .. Naprawdę przepięknie wszytsko udekorowałaś ... Zobaczyłam wszytsko i obejście w kolorze blue i wianek na drzwiach co tyszzz świeci .. No i lampion z serduchem ...Super klimacik .. Aże mnie zapachniało świętami .. Ściskam mocno
Izula mnie wyprzedziła, bo miałam napisać, ze wpadłam by poczuć klimat, który pięknie pokazujesz i opisujesz
i jak spojrzałam na wianek to poczułam zapach piernika, pomimo tego że intensywnie pachnie w domu kapustą
Ja teszzzz kofam te wianki z jemioły .. W ubiegłym roku wisiał u mnie jeden ,a w tym się chyba zagapiłam ...echhhhh
Ps..kobita na krzesełku - przebossska
Ps2. No i te wysmakowane minimalistyczne dekoracje..sliczne .achhhh....jak ja mam walczyć z tym moim kokoszeniem , to nie wiem...