Ale się dzieje
jakaś taka trawka tak kwitnie
I nie wiem jaka to nazwa ale trzymaja sie świetnie :
A w dzisiejszym ogrodzie jeszcze inne widoki, przyjechała ekipa poprawiać nawodnienie, ale nie ta która spartoliła. Chłopaki przepraszali mnie że muszą zniszczyć trawnik i przez dwa dni ogród nie będzie ładny- rozczulili mnie, wybaczyłam im wszystko
mirkaka -przyznaję się bez bicia,że mi za bardzo nie podoba się ta róża,jestem rozczarowana. Hmm, to może ten kolor jest przekłamany na zdjęciu? Chyba że te kolorki Cię nie kręcą?
i jeszcze takie roślinki nn Ktoś rozpoznaje ja wiem tylko , że żurawka , a reszta Ciocia nie wiedziała jakaś taka trawka tak kwitnie
Mój ci on! Nie oddam Drugiego tak wyrozumiałego na moje wciąż nowe pomysły nie znajdę nigdzie A to, że za rzadko bywasz to akurat fakt niepodważalny! Manto Ci się należy solidne! Dzięki!
Ostatnio zamiast chodzić spać z mężem to ja z Wami przesiaduje a później z myślami Ogrodowiskami do łóżka chodzę jeszcze trochę i mi się mąż zbuntuje No to chlup...
No i dziś w końcu naładowałam baterię w aparacie, umyłam drzwi (tylko w odwrotnej kolejności) i... tadaaaam: Oto i on - "Nawigatorski" jesienny wianek