Renatko, cudownie !!!
Od razu nasuwa mi się klimat ogrodów Pieta Oudolfa - znasz? http://oudolf.com/garden/bonn http://oudolf.com/
On tak cudownie zapożycza teren spoza ogrodu ! Możesz stworzyć naprawdę cudowne miejsce. Przemyśl wyrzucenie wierzb - na taki efekt z innych drzew będziesz czekała latami. Nie w każdym ogrodzie musi być to samo, uwierz mi!
pozdrawiam gorąco
Ale będzie pięknie, domek ..lustrzane odbicie obejrzałam zaraz to, co najlepesze będzie, ciekawe kiedy ja zacznę, ale u mnie bez pośpiechu, bo to drugi, taki na starość..
Też mnie zaskoczyła, niby nie rosła, az nagle duża...tyle teraz do pokazywania, ale nie chcę męczyc, idę na kominkipopatrzę na twoją
trawy do czesania, pełno liści, robię to małymi grabkami
Zmieniam ale marchwiaki stale piekę i rozdaję codziennie mam pulpę z soków
To czekam, jak tobie wyjdzie
Dam ci całe olbrzymie kępy, ile chcesz
Teraz już do gruntu syp, najlepiej przed deszczem, albo polej wodą. Wiosna kwiecień maj będą siewki.
odkurzacz jakiś am, ale przy Rysiu to i tak nie ma znaczenia byłoby odkurzanie, modra i kluski
oj dobrze
tu do RB dałam Vanilki po 7,6
no chyba wszystkim odpowiedziałam, lecę na kominki, bo nigdy nie wyjdę od siebie
Oj tam...bo się zawstydzę piszę, jak jest
My tak samo wspominamy a wiesz, że Kasia będzie, Zygi winogron musi wykopać, ten olbrzym.
Cieszę się, ze się odezwałaś, bo myślałam i myślałam....
dam ci Miłkę w kroplach deszczu
Bardzo szkoda, ale jeść możesz a Adam może nastawić nalewkę, prosty przepis 2,7kg winogron, zgniesć, kilo cukru, 1l spirytusu i odstawić na 3 miesiące, a ten zapach potem....
przemyśl....
Tak, całe spektrum kolorów
cieszą mnie
werbeny dam ile chcesz, mogę wykopać, ściąć górę i wysłać ci bryły korzeniowe, zasypiesz ziemią i liśćmi, wiosną ruszy migiem wielkie kępy będą.
Oj tak, będą w sobotę, naszykuję wszystko i niech upieczecudo...ostatni raz takie ciasto jadłam w wykonaniu teściowejmarchewkowe proste i szybkie
będę, blisko jest
rozplenice i róża Angela, ta nie do zdarcia
SEBCIU
wszystko się sieje, o ile nie ścinamy kwiatostanów, w ten sposób, mam mnóstwo stokrotek, tych cudnych
JULA
jedno i drugie
SYLWIA
ponoć śmiech, to terapia
LILA
pozdrawiam
HANIU, MADZENKO
jest tak, jak mówi Hania i jak napisałam u ciebie o werbenie.
RENCH
czasami sopelki, czasami deszcz, oby jak najdłużej było ciepło
rozplenice Rubrum, część kłosów bieleje, ale nadal wyłażą nowe
azalia pontyjska od Gosi się wybarwia, okrywowa czerwona róża wciąz kwitnie
rozplenice Vertigo tu z kolei najcieplej chyba mają i nic ich koloru nie zmienia, w innych końcówki białe